Stiu faptul ca Smiley nu are prea multi fani, sau aparent printre prietenii mei observ asta, insa mie mi se pare un artist complet. Piesele lui sunt de suflet, iar acest lucru corespunde personalitatii mele. Imi aduc aminte de Smiley pe cand facea parte din trupa Simplu. Erau niste baieti energici, plini de viata si alaruti de CRBL faceau o trupa extraordinara. Nu canta cine stie ce, trebuie sa recunoastem, insa erau destul de apreciati de tanara generatie.

Astazi, Smiley compune Letter to You and Me, una dintre cele mai frumoase piese ale lui pe care le-am auzit in ultima vreme. Tot scoate melodii din ce in ce mai frumoase si cred ca o sa aiba un viitor extraordinar. S-a implicat deja si in emisiuni de genul Romanii au Talent, insa nu vreau sa cred ca va calca pe urmele lui Horia Brenciu. Mie Smiley imi place ca artist si atat, mi se pare unul dintre putinii care fac muzica din pasiune, fara sa fie constransi de diverse probleme.

As vrea sa il vad pe Smiley peste 10 ani, sunt sigur ca va avea parte de o cariera excelenta si astept cu nerabdare urmatoarele piese. Cu siguranta o sa avem parte de surprize din partea lui. Piesa Letter to You and Me ma face sa ma simt aparte, un om care traieste, zambeste, iubeste. Pacat ca nu este asa mediatizata pe radio si pe net, insa nu cred ca este un public atat de larg pentru asemenea piese, cel putin pentru tineretul din Romania. Tinerii uita sa iubeasca, incercand sa traiasca dupa niste reguli care dupa parerea mea, nu ar trebui sa existe. E nevoie de bun simt, e nevoie de intelegere a sentimentelor si piesele lui Smiley cred ca se incadreaza perfect acestor cerinte.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.