SHARE

Reclamele celor de la Vodafone sunt destul de funny, insa e posibil sa reflecte o realitate cutremuratoare. Sa fie oare Vodafone compania care vrea sa vanda taranilor din varf de munte tehnologie? Sa fie ei singurii care mai casca gura la ofertele de 3 lei ale celor de la Vodafone? Cine stie? Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu aceasta companie din moment ce DigiMobil incepe sa castige din ce in ce mai mult teren.

Nu mi-a placut niciodata Vodaone. Nu stiu de ce… Pur si simplu a fost prima cartela , primul telefon si mi s-au parut atat de scumpi, incat nu imi permiteam sa incarc cartela o data pe luna (eram la liceu pe atunci)… Probabil toate retelele erau scumpe atunci, mai ales Orange. Nu de mult se schimbase din Connex in Vodafone, iar soarta a facut sa imi cumapr si eu o cartela cand am cumparat si primul telefon.

Reclamele lor cu ciobanul Ghita mi se par destul de simpatice, insa cred ca ar putea sa schimbe putin tema. Daca ei se adreseaza ciobanilor care cica s-au tehnologizat, e stric problema lor. Nu mica sa le fie mirarea cand doar de asemenea clienti o sa aiba parte pentru ca, sa fim seriosi, nu multi sunt cei care reusesc sa inteleaga aceste reclame TV in adevaratul sens al cuvantului.

Acuma, cu Game of Thrones, sa tot faci reclame atata timp este un film extraordinar de urmarit la nivel mondial, chiar si in Romania. Sunt curios cu ce or sa mai scoata reclame cei de la Vodafone dupa ce termina cu ciobanul Ghita… Cert este ca vom avea parte de niste reclame la fel de neobisnuite ca si pana acum, exact cum ne-au invatat cei de la Vodafone pana acum.

 

Articole Recomandate

Am mai râs eu la emisiunile Top Gear, dar asta le întrece pe toate Fraților, nu știu dacă ați văzut clipul în care Jeremy și-a spart luneta de la mașină cu „frâna de mână”, eu acum am descoperit acest clip și nu mă mai pot opri din râs. Frâna de mână era de fapt un b...
Cele mai amuzante comentarii pe care le-am văzut la un produs pe Emag Îmi place să urmăresc comentariile care se strâng sub formă de review pe Emag. Bine că măcar pe acestea le lasă dacă pe cele negative le triază la greu. Astăzi vom discuta și vom prezenta un pic comen...
Prima țigancă de pe net pentru care am dat REPLAY Da, a fost un rol. A fost o actriță care a venit la iUMOR și a făcut cel puțin senzație. Cred că avem parte de unul dintre cele mai bune și interesante sezoane ale acestei emisiuni de până acum. Am sp...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here