SHARE

Reclamele celor de la Vodafone sunt destul de funny, insa e posibil sa reflecte o realitate cutremuratoare. Sa fie oare Vodafone compania care vrea sa vanda taranilor din varf de munte tehnologie? Sa fie ei singurii care mai casca gura la ofertele de 3 lei ale celor de la Vodafone? Cine stie? Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu aceasta companie din moment ce DigiMobil incepe sa castige din ce in ce mai mult teren.

Nu mi-a placut niciodata Vodaone. Nu stiu de ce… Pur si simplu a fost prima cartela , primul telefon si mi s-au parut atat de scumpi, incat nu imi permiteam sa incarc cartela o data pe luna (eram la liceu pe atunci)… Probabil toate retelele erau scumpe atunci, mai ales Orange. Nu de mult se schimbase din Connex in Vodafone, iar soarta a facut sa imi cumapr si eu o cartela cand am cumparat si primul telefon.

Reclamele lor cu ciobanul Ghita mi se par destul de simpatice, insa cred ca ar putea sa schimbe putin tema. Daca ei se adreseaza ciobanilor care cica s-au tehnologizat, e stric problema lor. Nu mica sa le fie mirarea cand doar de asemenea clienti o sa aiba parte pentru ca, sa fim seriosi, nu multi sunt cei care reusesc sa inteleaga aceste reclame TV in adevaratul sens al cuvantului.

Acuma, cu Game of Thrones, sa tot faci reclame atata timp este un film extraordinar de urmarit la nivel mondial, chiar si in Romania. Sunt curios cu ce or sa mai scoata reclame cei de la Vodafone dupa ce termina cu ciobanul Ghita… Cert este ca vom avea parte de niste reclame la fel de neobisnuite ca si pana acum, exact cum ne-au invatat cei de la Vodafone pana acum.

 

Articole Recomandate

I’ve No More F***s To Give! Mi-a sărit de dimineață pe radar unul dintre cele mai comice cântece pe care le-am auzit vreodată. Este vorba despre I've No More F***s To Give!, o piesă memorabilă în care cuvântul „fuck” joacă un ro...
Craiova e în doliu Un camion cu bere s-a răsturnat pe centura Craiovei. Primarul a decretat doliu. Nici până acum lacrimile șoferilor care au trecut pe lângă grozăvie nu au mai încetat. Tone întregi de lichid vital pent...
Jimmy – cel mai bun youtuber din România La povești cu Jimmy este din punctul meu de vedere cel mai bun canal de YouTube din România iar Jimmy este de departe cel mai bun YouTuber și nu spun asta doar din cauza faptului că-mi plac animațiile...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.