SHARE

Reclamele celor de la Vodafone sunt destul de funny, insa e posibil sa reflecte o realitate cutremuratoare. Sa fie oare Vodafone compania care vrea sa vanda taranilor din varf de munte tehnologie? Sa fie ei singurii care mai casca gura la ofertele de 3 lei ale celor de la Vodafone? Cine stie? Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu aceasta companie din moment ce DigiMobil incepe sa castige din ce in ce mai mult teren.

Nu mi-a placut niciodata Vodaone. Nu stiu de ce… Pur si simplu a fost prima cartela , primul telefon si mi s-au parut atat de scumpi, incat nu imi permiteam sa incarc cartela o data pe luna (eram la liceu pe atunci)… Probabil toate retelele erau scumpe atunci, mai ales Orange. Nu de mult se schimbase din Connex in Vodafone, iar soarta a facut sa imi cumapr si eu o cartela cand am cumparat si primul telefon.

Reclamele lor cu ciobanul Ghita mi se par destul de simpatice, insa cred ca ar putea sa schimbe putin tema. Daca ei se adreseaza ciobanilor care cica s-au tehnologizat, e stric problema lor. Nu mica sa le fie mirarea cand doar de asemenea clienti o sa aiba parte pentru ca, sa fim seriosi, nu multi sunt cei care reusesc sa inteleaga aceste reclame TV in adevaratul sens al cuvantului.

Acuma, cu Game of Thrones, sa tot faci reclame atata timp este un film extraordinar de urmarit la nivel mondial, chiar si in Romania. Sunt curios cu ce or sa mai scoata reclame cei de la Vodafone dupa ce termina cu ciobanul Ghita… Cert este ca vom avea parte de niste reclame la fel de neobisnuite ca si pana acum, exact cum ne-au invatat cei de la Vodafone pana acum.

 

Articole Recomandate

Cele mai bune glume cu Sișu și Puya Deși a început cam slăbuț după părerea mea, Doru Ivanov a rupt la final. Glumele lui cu Sișu și Puya au fost de-a dreptul bestiale. Locul faptei? iUmor. Un nou sezon iUmor a început și sunt tare curio...
Cea mai amuzantă fază de la TOP Gear Nu știu voi, însă eu unul ador emisiunea Top Gear. Deși nimeni nu se sinchisește să o aducă pe micile ecrane în România, mă mulțumesc și cu ea online, pe internet. Există multe site-uri pe care poți v...
Mister Bean la bibliotecă Am văzut multe clipuri cu Mister Bean dar pe acesta se pare că l-am sărit. Abia acum l-am văzut după ce un prieten l-a distribuit pe Facebook. Nu știu voi, însă eu unul sunt mare fan Mister Bean și în...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here