Nu vrei sa ai de-a face cu o teava infundata, mai ales daca discutam despre canalizare. De cele mai multe ori, cauzele principale ale infundarii canalizarii raman aruncarea de obiecte ciudate in toaleta, dar si proiectarea precara a intregului sistem de canalizare (la case). La bloc, canalizarea se infunda in general din pricina parului, insa nu despre blocuri vom discuta astazi.

Daca stai la casa cu siguranta ai reusit sa infunzi canalizarea pentru ca, sa fim seriosi, cine construieste sistemul de canalizare ca la carte? Degeaba exista proiecte, degeaba exista ingineri care se ocupa cu aceste probleme, proprietarii nu vor sa inteleaga faptul ca o lucrare serioasa te va scuti de probleme pe viitor. Proprietarii vor sa scuteasca cheltuieli si incep sa faca rabat la materiale si la mana de lucru calificata. Astfel, casele ajung sa aiba un sistem de canalizare proiectat dupa ureche, nu dupa plan.

Totusi, ce faci atunci cand ti se infunca canalizarea?

Care este cea mai eficienta metoda pentru desfundarea tevilor?

Singura solutie serioasa care ramane de luat in calcul in cazul tevilor infundate ramane vidanja. Nu are rost sa te chinui cu alte chestii, caci vei pierde timpul. Ok, ai nevoie de o vidanja, dar de unde iei una? Ei bine, pe www.aquaactiv.ro vei gasi acea echipa profesionista de care toata lumea are nevoie. Acceseaza pentru desfundarea tevilor acest site. Da, in Romania exista o problema grava cu profesionalismul pe toate palierele pentru ca dupa anii 90, numai cine nu au vrut nu si-a luat titulatura de “meserias”… Astfel, au aparut niste meseriasi part – time, niste oameni care desi lucreaza ca paznici pe la diverse firme, in timpul liber sunt si zidari, vidanjori, tamplari, mecanici auto si asa mai departe. Probabil ca nevoia de bani ii impinge pe multi sa mai ciupeasca ceva meserie pe parcursul vietii, insa nu e destul.

Din acest motiv, trebuie sa va asigurati ca atunci cand aveti nevoie de ceva interventie la casa, indiferent de natura, nu veti primi in curte un Dorel gata gata sa darame casa cu totul in loc sa o repare. Cat despre vidanja, www.aquaactiv.ro sunt o echipa profesionista, fapt demonstrat cu ocazia unei mici interventii la ceas de seara la care am asistat mai de mult. Chiar nu are rost sa va chinuiti cu vecini sau cu rude, prieteni, recomandari de “meseriasi” atata timp cat aveti optiunea de a accesa un serviciu de calitate.

E nevoie de caliatate pe piata serviciilor din Romania si nu putem sa dispunem de ea de cat daca ne dorim asa ceva in mentalitatea colectiva. Mentalitatea colectiva din Romania impinge tot spre Ceausescu din pacate, inspre ieftin si mult, intre mult si prost calitativ desi au trecut vreo 25 de ani de la Revolutie. Chiar nu am invatat nimic in cei 25 de ani? Am invatat, insa prea putini. Am fost limitati de saracie si de prostie in mare parte. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume… Totusi, sper ca in viitorul apropiat sa avem parte de schimbarea pe care o asteptam de … 25 de ani

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.