Am vazut pe tipul asta la Radio Zu, ma intrebam cine este si de ce canta atat de bine, de ce nu am mai auzit de el pana acum? Intr-un final, mi-am dat seama ca el a mai cochetat cu mass media inca de mic copil. Cei care au crescut in anii 90 cu sigurnata isi aduc aminte trupa Amicii, unde un baietel blond cu parul mare canta piesa Dana…

Ei bine, el este tipul din trupa Amicii de atunci… Canta senzational de bine si cu siguranta imi veti da si voi dreptate. Cat de repede a trecut timpul? Cine s-ar fi asteptat la o asemenea transformare? Culmea este ca acest tip canta destul de bine, aproape excelent. Cu siguranta o duce destul de bine si din punct de vedere financiar, altfel cred ca il vedeam pe la Vocea Romaniei… Da, chiar as vrea sa il vad la acea competitie.

Omul si-a fauct o trupa ce reuseste sa cante foarte bine live, reuseste sa faca spectacol si nu in ultimul rand sa impreioneze. Nu cred ca ar fi reusit daca nu ar fi fost buni, ma gandesc. Ma bucur sa mai vad asemenea aparitii macar pe la radio, unde culmea, ar trebui sa ii auzi doar. Iata ca tehnica moderna permite inregistrarea de videoclipuri online si astfel aceste posturi de radio devin televiziuni macar in mediul online.

Sunt curios ce se va intampla cu aceasta trupa, numita FreeStay in ceva conjunctura ciudata banuiesc, altcel nu imi explic numele absolut deloc. Cu siguranta are o logica si o noima, insa deocamdata nu se cunosc detalii. In cazul in care mai gasim asemenea clipuri cu ei le vom posta aici ca de fiecare data. Va las sa urmariti clipul si sa va minunati si voi de cat de mult pot evolua oamenii in cativa ani.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.