SHARE

Stam foarte deficitar la capitolul biciclete. Evident, atata timp cat nu exista piste pentru biciclete, nu vor exista nici biciclisti pentru ca e destul de riscant sa mergi in trafic cot la cot cu masinile. Nu a i nici o protectie si partea proasta este faptul ca soferii nu prea se uita in oglinzi iar daca se uita, nu prea au respect pentru cel din jur. Dau ei nas in nas atunci cand se ingusteaza strada, ce sa mai zicem de un biet biciclist?

Stateam si ma gandeam de ce nu avem biciclete in oras? De ce nu avem piste pentru biciclete? Conteaza destul de mult si oamenii, daca vor sa aiba ceva trebuie sa faca presiuni asupra municipalitatii. Nu sunt bani pentru toate si nici vointa. Severinul oricum este un oras de oameni foarte lenesi, altfel nu se eplica rata somajului atat de mare. Oamenii se complac in saracie si traiesc cot la cot cu ea, nu vor sa o depasasca.

Mersul pe bicicleta este foarte sanatos, miscarea in general inseamna sanatate si oamenii ar trebui sa inteleaga acest lucru. Asa cum salile de fitness sunt pline de cocalari si pitipoance, din motive ce nu tin de sanatate, asa ar trebui sa fie si strazile pline de biciclete daca oamenii ar constientiza importanta miscarii la fel cum constientizeaza grija pentru propria imagine. Daca sanatatea s-ar vinde precum imaginea, cu siguranta miscarea ar avea intaietate.

Suntem un popor destul de obez si avem probleme destul de mari cu alimentatia. O bicicleta poate sa tina sub control un organism indopat cu chimicale si cu grasimi. Mi-ar place sa traiesc intr-un oras frumos amenajat, cu poste pentru biciclete, sa ma pot duce la munca cu bicicleta fara sa am grija masinilor si a capsomanilor ce nu acorda prioritate.

Articole Recomandate

Scrapyard Wars – versiunea cu calculatoare Nu știu voi, însă eu unul sunt abonat de ani buni la Linus Tech Tips pe YouTube. De ce? Pentru că-mi plac foarte mult clipurile omului. Îmi place foarte mult modul în care omul evoluează. Îl știu de p...
Slimtime   Toate femeile doresc un singur lucru: să slăbească fără să depună efort. În ziua de azi, aspectul fizic este foarte important și a devenit chiar subiect de marginalizare socială. Dacă cumva ...
Suntem oameni cu scaun la cap? Îmi pun de multe ori întrebarea asta, dacă mediul business în România are de gând să se ridice vreodată din zona găinăriei și a bișniței de genul „dă-mi un cric, ia un cauciuc”… De vreo 10 ani de când...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.