SHARE

Vine un moment in viata noastra cand facem pasul. Care pas? Ar intreba unii… Pai inspre casatorie. Primul pas inspre casatorie este logodna. Voata asa cum o vedem noi este destul de simpla. Te nasti. Te casatoresti, botezi un copil si iti astepti linistit sfarsitul. In 80 de ani (+/-), apuci sa vezi de toate si sa faci de toate, insa nu le poti lua in sens invers sau aleatoriu. Totul trebuie sa aiba o ordine logicea si fireasca.

Foarte multi isi intalnesc sufletul pereche la varste fragede, 18, 20 de ani… Se casatroresc apoi dupa putin timp divorteaza. Din ce cauza oare? Pai daca stai sa te gandesti cat de dificili sunt oamenii si cat de diferite sunt caracterele, ajungi la concluzia ca e aproape imposibil sa gasesti un partener de viata compatibil 100% cu tine. Nu exista asa ceva pentru ca exista personalitate individuala. Atata timp cat oamenii sunt fiinte unice, nu exista compatibilitate perfecta.

Trebuie sa treci prin multe ca sa ajungi la acest suflet pereche. Unii divorteaza si se casatoresc de 2, 3, 4 ori chiar pana sa il gaseasca, insa nu se lasa batuti. Incearca in continuare fara sa se vaite, plini de incredere si de speranta. Asa e caracterul omului, puternic, nu renunta niciodata. Totul incepe cu E Ring Romania, unul dintre cei mai buni furnizori de inele de logodna din Romania. Iti spui ca o vrei pentru tot restul vietii si faci pasul. Dar oare ai dreptate? Dubii intotdeauna exista, acestea niciodata nu dispar mai ales daca vii dupa o experienta anterioara neplacuta.

Se spune ca cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt, adica pe masura ce cautam si suntem dezamagiti, devenim tot mai atenti la detalii si tot mai selectivi.stim exact ce avem nevoie si observam din timp defectele imposibil de corectat, defecte ce ar putea sa destrame o casnicie in cateva luni numai. Asa e firea umana, are un spirit de observatie accentuat si nu renunta niciodata. Oamenii sunt fiinte ambitioase si dornice de reusita, asa ca indiferent cat de greu va este, mergeti mai departe.

Articole Recomandate

Jucarii perfecte pentru copii curiosi La ora actuala, magazinele de jucarii sunt tot mai numeroase, fie ele fizice sau mai ales online. Sunt atat de multi producatori, sunt atat de multe variante incat denumirea per general a unei jucarii...
Transporturile – o nișă comercială în continuă ascensiune în România... În ciuda faptului că România nu are autostrăzi, transporturile merg foarte bine. Lunar se înmatriculează aproximativ 40 de autovehicule de mare tonaj în fiecare județ al țării, potrivit statisticilor ...
Designul de birouri trece la nivelul superior Am fost acum câteva zile până la un amic în capitală, la el la serviciu mai bine zis. Omul își făcea veacul într-o clădire de birouri destul de modernă. Eu am mai văzut birouri moderne până acum așa c...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.