SHARE

Stateam si ma gandeam zilele acestea la ultima cumparatura pe care am facut-o in oras… Adica ceva diferit de alimente. Alimentele le cumpar intr-adevar de la hipermarket, insa restul? Mi-am cumparat de la ciorapi la electronice de pe net… Pana si masina am gasit-o pe net taman in Tg. Jiu. Am devenit un dependent de cumparaturile online si ma intrebam de ce? … Care sunt cauzele care au condus la o asemenea decizie?

In primul rand, preturile difera foarte mult de la mediul real la cel virtual. Un magazin real intotdeauna o sa aiba preturile mai mari din pricina preturilor de exploatare. Cumpar de pe net pentru ca sunt mult mai ieftine. Cel mai bine am iesit la pret cand am cumparat covoare ieftine online. Mereu gasesti cate o promotie care sa-ti surada.

In al doilea rand, calitatea. In oras am vazut numai prostioare ieftine, aruncate pe rafturi pentru niste oameni obisnuiti cu ieftin si mult, nu cu putin dar bun. Este imposibil sa gasesti calitate in anumite conditii. Povesteam mai sus ca am cumparat covoare de pe net… ei bine, aici a fost clar vorba despre calitate. Chiar nu am fost in stare sa gasesc in magazinele din oras ceva care sa imi placa atat ca model dar si calitate. Cand gaseam un covor dragut era calitate de 2 lei si cand gaseam unul de calitate, nu imi placea modelul.

Si ca sa zic si un al treilea rand, trebuie s recunosc faptul ca URASC sa plec in oras la cumparaturi si sa nu gasesc ceea ce-mi doresc… Intotdeauna am urat treaba asta. Umblii precum oaia capiata de dimineata pana noaptea tarziu si te intorci acasa cu punga goala. Prefer sa cumpar de le internet, sa stau la pc si sa caut prin diverse magazine online exact lucrurile care imi plac, fara sa pierd timp si fara sa consum motorina aiurea prin oras. Exista magazine de profil pentru orice, iar in caz ca nu esti multumit de produs il poti returna fara probleme. Am avansat tehnologic, dar si politicile de retur au fost mult imbunatatite tocmai pentru a te incuraja sa cumperi de pe net.

Articole Recomandate

4 motive să cumperi scule pneumatice profesionale de pe net Internetul a evoluat destul de mult în ultimii ani și a devenit un suport magnific pentru magazine, pentru comerț în general. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este faptul că a încep...
3 motive pentru care becurile cu LED nu sunt scumpe Discutam ieri cu un amic despre becuri, cumpărase o lustră și se gândea ce fel de becuri să aleagă. I-am recomandat niște becuri cu LED care costau în jur de 25 de lei/bucata și mi-a zis că nu sunt să...
Ce-i mai convenabil? Să mergi să mănânci la restaurant sau să comanzi mâncare ac... În ultimii ani, mai toate restaurantele au început să livreze mâncare la domiciliu. Și-au dat și ele seama că în România nu o să existe niciodată o cultură pentru mâncatul la restaurant ca-n străinăta...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here