SHARE

Ma, voi ati inteles vreodata ce face acest CRBL? Din cate tin eu minte, el a facut parte din trupa Simplu, alaturi de Smiley. A venit acel moment in care fiecare si-a urmat drumul, cariera. Daca Smiley a reusit iar rezultatele sale sunt vizibile, tot stau si ma intreb de ce tot apare CRBL pe la concerte? Eu unul nu stiu nici o piesa de-a lui. Nu cunosc nici macar o melodie. Cert este ca lumea il cere, are priza la public.

A doua intrebare ar fi de ce? De ce un personaj atat de sters are priza la public? Publicul roman este foarte putin selectiv. Nu stie sa aleaga si nici nu vrea, pubicul roman este perfect. Se uita la ce i se ofera fara sa comenteze, fara sa aiba macar o tresarire de personalitate sau macar un gand care sa le spuna “asta nu-mi place”. Publicul roman este usor de manipulat si dificil de urnit. Poti sa le tai pensii si salarii, ca nu iese nimeni in strada. Prefera sa carteasca pe la colturi si sa isi spuna nemultumirea vecinilor, colegilor, dar niciodata celui care o cauzeaza in mod direct.

CRBL iese insa in evidenta la Acasa Tv, unde se ia la tranta cu decorul. Am fi fost mult prea buni daca n-am fi facut rautatea de-a intitula un articol acestei cazaturi. Urmeaza cazatura lui Morar cu scara, asa ca puteti cauta articolul pe site.

Nu stiu ce-i cu CRBL, nu stiu ce-i cu Morar, insa cu siguranta ceva se intampla cu publicul roman daca asemnea personaj exista in contemporanul monden, artistic. Cand eram mic, aveam imprsia ca daca vrei sa ajungi artist trebuie sa demonstrezi unei lumi intregi ca ai talent. Astazi, e nevoie doar de imagine si atat, din pacate.

Articole Recomandate

The Sound of Silence – versiunea pe care cu siguranță nu ai mai auzit-o Disturbed a reușit să readucă la viață piesa The Sound of Silence. Clar are una dintre cele mai bune interpretări de pe YouTube. Și chiar dacă mulți cârcotași au venit și au spus că mai mult a stricat...
Genius frate, Genius Doamne ce amintiri îmi trezește piesa asta, Genius – Îmi plânge Inima. Îmi aduce aminte de anii 90, de casetele pe care le ascultam la Walkman, de acele vremuri nebune care din păcate nu se vor mai în...
De ce are Dani Mocanu succes în România Am discutat cu câțiva amici problema Dani Mocanu. De ce un asemenea personaj are atât de mult succes în România și am ajuns la concluzia că unii nu prea realizează în ce fel de țară trăiesc. Dani M...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here