Ma, voi ati inteles vreodata ce face acest CRBL? Din cate tin eu minte, el a facut parte din trupa Simplu, alaturi de Smiley. A venit acel moment in care fiecare si-a urmat drumul, cariera. Daca Smiley a reusit iar rezultatele sale sunt vizibile, tot stau si ma intreb de ce tot apare CRBL pe la concerte? Eu unul nu stiu nici o piesa de-a lui. Nu cunosc nici macar o melodie. Cert este ca lumea il cere, are priza la public.

A doua intrebare ar fi de ce? De ce un personaj atat de sters are priza la public? Publicul roman este foarte putin selectiv. Nu stie sa aleaga si nici nu vrea, pubicul roman este perfect. Se uita la ce i se ofera fara sa comenteze, fara sa aiba macar o tresarire de personalitate sau macar un gand care sa le spuna “asta nu-mi place”. Publicul roman este usor de manipulat si dificil de urnit. Poti sa le tai pensii si salarii, ca nu iese nimeni in strada. Prefera sa carteasca pe la colturi si sa isi spuna nemultumirea vecinilor, colegilor, dar niciodata celui care o cauzeaza in mod direct.

CRBL iese insa in evidenta la Acasa Tv, unde se ia la tranta cu decorul. Am fi fost mult prea buni daca n-am fi facut rautatea de-a intitula un articol acestei cazaturi. Urmeaza cazatura lui Morar cu scara, asa ca puteti cauta articolul pe site.

Nu stiu ce-i cu CRBL, nu stiu ce-i cu Morar, insa cu siguranta ceva se intampla cu publicul roman daca asemnea personaj exista in contemporanul monden, artistic. Cand eram mic, aveam imprsia ca daca vrei sa ajungi artist trebuie sa demonstrezi unei lumi intregi ca ai talent. Astazi, e nevoie doar de imagine si atat, din pacate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.