SHARE

Este Romania tara in care conteaza pretul? Ei bine da, este! Din pacate inca este, nu am reusit sa ne ridicam destul de mult in cei 25 de ani de la revolutie astfel incat astazi, in anul 2015, sa avem aceleasi salarii cu nemtii sau cu francezii. Mai e mult pana acolo si din pacate lucrurile se misca in directia buna cu pasi de melc. E bine ca totusi se misca, nu?

Daca pretul conteaza atat de mult in aceasta tara, cum putem sa mai deosebim un produs de calitate de unul al carui pret este ridicat artificial? (ca sa nu ii zic direct “umflat cu pompa”). Stim cu totii ca magazinele de pretutindeni sunt pline cu nimicuri scumpe, fabricate pe vapoare. Cum ne putem proteja de aceasta problema atat in mediul casnic cat si in cel industrial?

Ei bine, documentarea zdravana este solutia. Sa zicem de exemplu ca esti un constructor si cauti un partener care sa-ti ofere o solutie de ventilare eficienta. Ai un proiect unde clientul iti cere sa cumperi cu cel mai bun pret ventilatoare axiale de perete. In mod normal, daca esti un roman autentic, o sa ii cauti o chinezarie ieftina pe car sa i-o integrezi in proiect. Nu-ti va pasa daca peste 1 an vor fii probleme de functionare a instalatiei. Daca esti totusi un antreprenor adevarat care tine atat la afacerea lui cat si la clientul care-i calca pragul, o sa incepi sa te documentezi atat in functie de pret, DAR SI in functie de calitate. Trebuie sa incepi sa elimini marcile “nocive” si vei vedea ca intr-un final o sa ajungi la o firma precum braco-ventilatoare.ro.

Pretul bun nu se refera la pretul in sine, ci la pretul per calitate. Nu o sa vedeti niciodata un ventilator axial de perete ieftin care sa fie si de calitate pentru ca este impotriva firii, calitatea iasa mereu la suprafata prin pret dar si prin firma care o produce. Mare atentie de la cine cumparati si cu cine va decideti sa lucrati, intrucat incet dar sigur, in Romania incepe sa conteze si calitatea, nu numai pretul sau cantitatea. Pretul bun trebuie cautat numai in raport de calitate.

Articole Recomandate

VandImaginatie.ro – cele mai bune servicii content writing în limba română... Da fraților, am dat startul acestui proiect, în sfârșit. Am lucrat la site-ul vandimaginatie.ro de ceva timp vreme și chiar dacă nu a ieșit 100% ce mi-am dorit, sunt mulțumit. Este un portal prin inte...
De ce beneficii te bucuri ca model la Luxury Studio? Orice tanara ambitioasa viseaza sa isi faca o cariera in videochat. Este un domeniu de activitate infloritor, care promite numai avantaje pentru fete. Mai ales in tara noastra acesta a cunoscut o popu...
Merită investiția în case din lemn? Ca orice tânăr din țara asta care se apropie de 30 de ani și se gândește să se așeze la casa lui, am început evident prin a-mi căuta un acoperiș deasupra capului. Destul de dificil de găsit de altfel ...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here