SHARE

Este Romania tara in care conteaza pretul? Ei bine da, este! Din pacate inca este, nu am reusit sa ne ridicam destul de mult in cei 25 de ani de la revolutie astfel incat astazi, in anul 2015, sa avem aceleasi salarii cu nemtii sau cu francezii. Mai e mult pana acolo si din pacate lucrurile se misca in directia buna cu pasi de melc. E bine ca totusi se misca, nu?

Daca pretul conteaza atat de mult in aceasta tara, cum putem sa mai deosebim un produs de calitate de unul al carui pret este ridicat artificial? (ca sa nu ii zic direct “umflat cu pompa”). Stim cu totii ca magazinele de pretutindeni sunt pline cu nimicuri scumpe, fabricate pe vapoare. Cum ne putem proteja de aceasta problema atat in mediul casnic cat si in cel industrial?

Ei bine, documentarea zdravana este solutia. Sa zicem de exemplu ca esti un constructor si cauti un partener care sa-ti ofere o solutie de ventilare eficienta. Ai un proiect unde clientul iti cere sa cumperi cu cel mai bun pret ventilatoare axiale de perete. In mod normal, daca esti un roman autentic, o sa ii cauti o chinezarie ieftina pe car sa i-o integrezi in proiect. Nu-ti va pasa daca peste 1 an vor fii probleme de functionare a instalatiei. Daca esti totusi un antreprenor adevarat care tine atat la afacerea lui cat si la clientul care-i calca pragul, o sa incepi sa te documentezi atat in functie de pret, DAR SI in functie de calitate. Trebuie sa incepi sa elimini marcile “nocive” si vei vedea ca intr-un final o sa ajungi la o firma precum braco-ventilatoare.ro.

Pretul bun nu se refera la pretul in sine, ci la pretul per calitate. Nu o sa vedeti niciodata un ventilator axial de perete ieftin care sa fie si de calitate pentru ca este impotriva firii, calitatea iasa mereu la suprafata prin pret dar si prin firma care o produce. Mare atentie de la cine cumparati si cu cine va decideti sa lucrati, intrucat incet dar sigur, in Romania incepe sa conteze si calitatea, nu numai pretul sau cantitatea. Pretul bun trebuie cautat numai in raport de calitate.

Articole Recomandate

Ochelari de vedere personalizați nu doar în funcție de parametrii tăi optici, ci... „Inovația face distincția între un lider și cei care îl urmează” - Steve Jobs. Inovația revoluționează tehnologii, produse, îmbunătățind experiența oamenilor și transformând modelele de afaceri. Ac...
Cum să ajungi rapid pe aeroportul Otopeni, de la Galați Zborul în ziua de azi a devenit nu neapărat un obicei, ci o necesitate. Trăim în secolul vitezei, în secolul în care timpul este de departe cel mai prețios. Nu mai avem timp de pierdut cu călătoriile ...
Mai dăruim flori de 8 Martie? Cum ziua de 8 martie se apropie cu pași repezi, sunt convins că fiecare bărbat s-a cam gândit așa ce cadou să facă femeilor importante din viața lui: iubită sau soție, mamă, fiică, soră, etc. Ziua Fem...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here