SHARE

Inca de mic copil eram fascinat de magie. Imi placeau trucurile si nu pierdeam absolut nici un spectacol atunci cand se transmitea pe la televizor. Cred ca magia fascineaza orice inima de copil, chiar si oamenii maturi care pot gandi destul de logic fiecare truc.

Traim intr-o lume destul de ancorata in concret. Nu mai suntem in Evul Mediu ca sa credem in vraji, vrajitori si vrajitoare. Avem nevoie de mult mai mult de atat ca sa pacalim constiinta. Desi ne maturizam, ramanem inca adeptii magiei. Ne plac spectacolele si oamenii care ruesesc sa faca un truc bun. Ne place sa fim surprinsi, ne place magia.

Clipul de mai jos reprezinta un colaj de magicieni si oameni simplii, adunati la emisiuni de genul AGT sau BGT. Sunt oameni care au venit sa isi arate talentul si multi dintre ei ar merita sa aiba numele scris pe marile cazinouri din Las Vegas, unde nu orice amator reuseste sa isi faca loc.

Va invit si pe voi sa urmariti spectacolul de magie venit din partea unor oameni absolut obisnuiti, multi dintre ei nu au mai performat niciodata in fata unei audiente atat de mare. Este vorba de aproximativ 35 de minute de iluzii, de incantare, de spectacol si nu in ulrimul rand de magie, minute care cu siguranta va vor aduce aminte de copilarie. Copilaria nu ne-o poate lua nimeni din suflet si ne vom aminti intotdeauna lucruri care ne-au fascinat.

Imi place sa vad in clipul de mai jos, faptul ca majoritatea celor care au reusit sa acceada in faza urmatoare, sunt oameni care si-au inceput “cariera” de magician inca de la varste fragede de genul 6 ani, 7 ani. Ma bucur sa vad ca exista si oameni capabili sa isi urmeze visul.

Articole Recomandate

Mc Lynchy și IRM Astăzi o să vorbim despre rap-ul irlandez și despre Mc Lynchy. Nu știu voi dacă ați auzit despre acest „gen muzical”, însă mie îmi place foarte mult mai ales în ideea în care discutăm despre improviza...
Concurentul de 10 ani care a stins lumina celor trei bucătari planetari Cine a spus că în România nu mai există tineri talentați și înzestrați de la Dumnezeu, să-și dea două palme și să iasă din cameră. Astăzi vom discuta despre fenomenul Alexandru Mîrț care la numai 10 a...
Celine Tam este viitoarea Celine Dion America's Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here