SHARE

Muzica Eurodance a dainuit in anii 90. Da, toti cei trecuti de 25 de ani ne aducem aminte de acei ani simplii, fara tehnologie si plini de voie buna, de relaxare, de bun simt si bineinteles de muzica buna. Muzica eurodance a aparut ca un fel de prelungire tehnologica a muzicii euro disco specifica anilor 80, mai ales italo – disco.

In 2015 se pun bazele unui film despre aceasta cultura eurodance care a zguduit din temelii discotecile anilor 90, 2000, 2010 si chiar 2015. Nimeni nu intelege exact de ce aceasta muzica nebuna a prins atat de bine la un public aflat pe intreg globul, insa peobabil ritmul nebun care te face sa dansezi chiar de n-ai picioare pare sa fie unul dintre raspunsuri.

Prin ce iese in evidenta muzica eurodance? Pai prin sintetizator, o voce puternica feminina si bineinteles, ceva mascul ce-i zice un soi de rap mai primitiv. Toate acestea combinate duc la o muzica exceptionala care dainuie de ani buni printre noi. Eu unul nu ma pot vindeca niciodata de acest microb numit muzica eurodance si astept cu nerabdare filmul despre cate discutam mai devreme. Aveti un mic teaser mai jos ca sa va faceti o idee despre ce va fi vorba in el.

Germania bineinteles ca este tara in care muzica eurodance a lansat cele mai frumoase hituri, la pachet cu muzica soul a anilor 90. Este stalpul de temelie care a pus bazele acestui fenome atat de indragit de un intreg mapamond.

Din pacate muzica eurodance si anii 90 nu mai pot sa se intoarca, nu putem de cat sa spunem RIP Capitan Jack, love Blue System, 2 brothers on the 4th floor, si multi altii.. Astept cu nerabdare finalizarea acestui film care o sa explice in mare parte acest fenomen eurodance atat de iubit de noi.

Articole Recomandate

Dj. Project – cea mai bună formație de muzică din România Știu că gusturile sunt împărțite atunci când vine vorba despre muzică, însă eu unul asta cred, că DJ. Project este de departe cea mai bună formație de muzică din România. Mulți o să spuneți că este o ...
REKANSKI – DISSTRACK YOUTUBE YouTube-ul românesc s-a umplut de un cancer numit disstrack. Ce este un disstrack? Discutăm despre o melodie cântată/interpretată de vloggeri prin care atacă alți vloggeri cu niște texte oarecum pueri...
Cine ascultă rap acasă nu ascultă Guess Who WOW, circul dintre Guess Who și Cheloo m-a lăsat un pic cu gura căscată din mai multe puncte de vedere pe care le vom aborda în cele ce urmează. Știu, s-a întâmplat demult, în urmă cu vreun an dar am ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here