Boyinaband vine in ajutorul nostru de data aceasta si ne invata How to make hip-hop hits. Desi clipul are doar putin peste 400k de vizualizari, eu unul cred ca ar merita mult mai multe. Muzica este o stare, un sentiment, iar unii sunt pur si simplu facuti sa creeze muzica. Acestia, inclusiv Boyinaband, reusesc sa scoata niste melodii destul de originale, insa gustate doar de o mica pare a Youtube-ului.

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, Youtube a devenit o rampa de lansare pentru tinerii talentati dar si un suport pentru cei care doresc sa traiasca din muzica. In strainatate se traieste foarte frumos pe spatele contractelor de parteneriat cu Youtube, asa ca nu e de mirare de ce din ce in ce mai multi incep sa faca mai un clip, mai un filmulet, mai o melodie.

Il stiu pe Boyinaband de foarte multi ani, clipul de mai jos e doar o parte infima din lucrurile pe care stie sa le faca. El creaza muzica destul de diversa, de la dubstep la trance, hip-hop, rock si asa mai departe, asa ca daca sunteti curiosi, puteti intra pe canalul lui de Youtube sa vedeti ce si cum. In urma cu cativa ani avea niste tutoriale prin care te invata cum sa faci muzica pe calculator. Seriile se numeau “7 days song” si, cum spune si denumirea, in 7 zile dadea nastere unei melodii din diverse genuri, prin intermediul a 7 tutoriale simple si scurte. Daca sunteti curiosi va invit pe pagina lui de Youtube sa vedeti exact cu ce se ocupa.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.