SHARE

Ma tot gandeam la chestia asta ascultand instrumentalul de mai jos, un Drum Cover pentru piesa celor de la Roxette – Must Have Been Love. Toate trebuie sa se potriveasca: versurile sa transmita ceva, melodia sa pica pe versuri, beatul sa fie bun, instrumentalul sa ramana in mintea celor care asculta piesa.

Roxette este una dintre cele mai bune si longevive trupe din lume la ora actuala, dupa parerea mea bineinteles. Este o trupa pentru cei capabili sa simta, sa inteleaga un sentiment, sa transmita un sentiment. Roxette este trupa perfecta a anilor 80 – 90 si cu siguranta va ramane in sufletul meu pentru totdeauna.

Paradoxul este ca eu desi eram prea mic sa stiu de Roxette, aceasta trupa cunostea gloria internationala iar 25 de ani mai tazriu, ii descopar si ma indragostesc iremediabil de meloriile lor. Stim cu totii ce inseamna un hit, acea melodie care dainuie intre decenii indiferent de generatiile care vin din urma. Aceste melodii reusesc sa supravietuiasca din cauza faptului ca se bazeaza pe transmiterea unui sentiment. Versurile si acordurile romantice sunt capabile sa sensibilizeze o rasa umana care desi evolueaza continuu, nu se leapada de trairi si de emotii.

Sa bati toba in cazul de fata reprezinta un talent, nu ne referim la vechea zicala romaneasca sinonima cu a barfi. Mereu am apreciat tobosarii iar tobele mi se par a fi cele mai dificile instrumente muzicale. Din pacate, nu am avut ocazia sa invat sa cant la vre-un instrument, insa cu siguranta as alege tobele daca s-ar ivi aceasta oportunitate.

 

Articole Recomandate

Dj. Project – cea mai bună formație de muzică din România Știu că gusturile sunt împărțite atunci când vine vorba despre muzică, însă eu unul asta cred, că DJ. Project este de departe cea mai bună formație de muzică din România. Mulți o să spuneți că este o ...
REKANSKI – DISSTRACK YOUTUBE YouTube-ul românesc s-a umplut de un cancer numit disstrack. Ce este un disstrack? Discutăm despre o melodie cântată/interpretată de vloggeri prin care atacă alți vloggeri cu niște texte oarecum pueri...
Cine ascultă rap acasă nu ascultă Guess Who WOW, circul dintre Guess Who și Cheloo m-a lăsat un pic cu gura căscată din mai multe puncte de vedere pe care le vom aborda în cele ce urmează. Știu, s-a întâmplat demult, în urmă cu vreun an dar am ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here