SHARE

Ma tot gandeam la chestia asta ascultand instrumentalul de mai jos, un Drum Cover pentru piesa celor de la Roxette – Must Have Been Love. Toate trebuie sa se potriveasca: versurile sa transmita ceva, melodia sa pica pe versuri, beatul sa fie bun, instrumentalul sa ramana in mintea celor care asculta piesa.

Roxette este una dintre cele mai bune si longevive trupe din lume la ora actuala, dupa parerea mea bineinteles. Este o trupa pentru cei capabili sa simta, sa inteleaga un sentiment, sa transmita un sentiment. Roxette este trupa perfecta a anilor 80 – 90 si cu siguranta va ramane in sufletul meu pentru totdeauna.

Paradoxul este ca eu desi eram prea mic sa stiu de Roxette, aceasta trupa cunostea gloria internationala iar 25 de ani mai tazriu, ii descopar si ma indragostesc iremediabil de meloriile lor. Stim cu totii ce inseamna un hit, acea melodie care dainuie intre decenii indiferent de generatiile care vin din urma. Aceste melodii reusesc sa supravietuiasca din cauza faptului ca se bazeaza pe transmiterea unui sentiment. Versurile si acordurile romantice sunt capabile sa sensibilizeze o rasa umana care desi evolueaza continuu, nu se leapada de trairi si de emotii.

Sa bati toba in cazul de fata reprezinta un talent, nu ne referim la vechea zicala romaneasca sinonima cu a barfi. Mereu am apreciat tobosarii iar tobele mi se par a fi cele mai dificile instrumente muzicale. Din pacate, nu am avut ocazia sa invat sa cant la vre-un instrument, insa cu siguranta as alege tobele daca s-ar ivi aceasta oportunitate.

 

Articole Recomandate

În sfârșit avem Eurodance la X Factor Am spus de multe ori că aș vrea să văd pe cineva la X Factor sau The Voice că vine și cântă o piesă Eurodance, o piesă specifică anilor 90, o piesă care la vremea ei a întors discotecile cu fundul în ...
Alex C face o treabă excelentă cu Berlin Orchestra Celebrul DJ care a înnebunit lumea în urmă cu ceva ani prin intermediul hiturilor de genul „Sweetes Ass In The World” sau „Doktorspiele” s-a apucat de făcut muzică mult mai serioasă. În colaborare cu ...
Cool Coolio Cine nu știe piesa Gangsta's Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.