SHARE

Ma tot gandeam la chestia asta ascultand instrumentalul de mai jos, un Drum Cover pentru piesa celor de la Roxette – Must Have Been Love. Toate trebuie sa se potriveasca: versurile sa transmita ceva, melodia sa pica pe versuri, beatul sa fie bun, instrumentalul sa ramana in mintea celor care asculta piesa.

Roxette este una dintre cele mai bune si longevive trupe din lume la ora actuala, dupa parerea mea bineinteles. Este o trupa pentru cei capabili sa simta, sa inteleaga un sentiment, sa transmita un sentiment. Roxette este trupa perfecta a anilor 80 – 90 si cu siguranta va ramane in sufletul meu pentru totdeauna.

Paradoxul este ca eu desi eram prea mic sa stiu de Roxette, aceasta trupa cunostea gloria internationala iar 25 de ani mai tazriu, ii descopar si ma indragostesc iremediabil de meloriile lor. Stim cu totii ce inseamna un hit, acea melodie care dainuie intre decenii indiferent de generatiile care vin din urma. Aceste melodii reusesc sa supravietuiasca din cauza faptului ca se bazeaza pe transmiterea unui sentiment. Versurile si acordurile romantice sunt capabile sa sensibilizeze o rasa umana care desi evolueaza continuu, nu se leapada de trairi si de emotii.

Sa bati toba in cazul de fata reprezinta un talent, nu ne referim la vechea zicala romaneasca sinonima cu a barfi. Mereu am apreciat tobosarii iar tobele mi se par a fi cele mai dificile instrumente muzicale. Din pacate, nu am avut ocazia sa invat sa cant la vre-un instrument, insa cu siguranta as alege tobele daca s-ar ivi aceasta oportunitate.

 

Articole Recomandate

Michael Jackson – You Are Not Alone – Live Munich 1997 De fiecare dată când aud o piesă de Michael Jackson se întâmplă ceva cu mine. Mă cuprinde așa o liniște ciudată și cred că acesta este motivul pentru care omul este încă foarte iubit de cei care i-au ...
Adele în rol de Adele Cei de la BBC au făcut o farsă destul de interesantă unui grup de femei care drept pasiune imitau pe Adele. Imitau și la cântat și la coafură, și la machiaj, și la îmbrăcăminte, etc. Ce s-a întâmplat ...
Status Quo ‎– In The Army Now Ascultam adineaori una dintre cele mai interesante piese pe care le-am auzit în viața mea. Este vorba despre Status Quo ‎– In The Army Now. Melodia a fost lansată pentru prima dată acum aproape 30 de ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here