SHARE

Inca o animatie capabila sa iti dea o stare de bine. Cei care sunt pasionati de pescuit o vor indragi si mai mult, caci aceasta animatie spune povestea unui pescar ce mai ca devine prada pentru un peste destul de … mare. Big Catch este genul de scurt metraj bine realizat, nici prea lung astfel incat sa plictiseasca sau sa alunge cheful de a fii vizionat, dar nici prea scurt astfel incat sa iti dea senzatia de animatie facuta in graba fara un scenariu foarte bine pus la punct.

4 minute si 15 secunde este durata acestui clip, dupa cum spumeam exact la jumatatea distantei dintre plictis si incropeala. Am avut parte si de animatii plictisitoare, in special cele care depasesc 5 minute. De multe ori le evit pentru ca ori nu am timp sa stau aproape 10 minute in fata calculatorului, ori ma plictisesc dupa primele 5 minute.

Cat despre pescuit, intotdeauna vor exista oameni pro si contra. Pe mine de exemplu nu ma atrage absolut deloc pescuitul. Daca stau sa ma gandesc mai bine, il consider o totala pierdere de vreme. De cat sa ma duc sa stau cu boata pe balta mai bine ma ocup de ceva mai productiv. Viata e atat de scurta si de cat sa o petreci pe balta mai bine incerci si faci ceva pentru tine.

Big Catch ramane totusi o animatie destul de reusita, cu o actiune desi previzibila destul de bine scrisa, pusa la punct. Vom reveni cu alte filmulete de genul in momentul in care vom mai face rost. Colectia Cartoons de pe acest site trebuie sa creasca continuu, si pe masura ce se aduna mai multe filmulete de desene animate pe atat sufletul de copil al celor care le privesc zilnic infloreste.

 

Articole Recomandate

Cadoul Sunt unele lucruri în viață destul de dureroase, despre care nu doar că nu se poate vorbi, dar cu greu se poate scrie. Clipul ce urmează este unul cu mare încărcătură emoțională și cred că nu reușea n...
Scame de praf Nu știu cine ar fi putut să aibă atâta imaginație astfel încât să creeze un asemenea film de animație, însă merită felicitări. Întotdeauna am apreciat oamenii cu imaginație, creativi, oamenii  care au...
Fugu – sau ironia sorții   De mult nu am mai văzut o animație atât de interesantă. Pe lângă faptul că este una foarte foarte scurtă, este foarte  sugestivă. Despre ce-i vorba? Ei bine, avem una bucată pește care nu vr...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.