Hambuster este una dintre cele mai reusite animatii pe care le-am vazut saptamana aceasta. Stim cu totii efectul devastator al preparatelor fast-food, asa ca o animatie exagerata era tot ce lipsea unui scenariu apocaliptic legat de ele. O lume transformata in zombi-hamburgeri mi se pare un exercitiu de imaginatie nemaipomenit.

Daca o sa urmariti cu atentie clipul, o sa observati ca desi exagerarea nu are limite, actiunea este capabila sa te tina lipit de ecran. Mereu am apreciat animatiile in care chiar se petrece ceva desi sunt adeptul comediilor.

Hambuster spune povestea unui flagel cel putin extraterestru care misuna prin carnea de fast food din hamburheri. Oamenii care mananca acel hamburger infestat se transform automat in niste hamburgeri-zombi al caror scop este uciderea a tot ce inseamna om normal.

Aceasta animatie transmite un semnal de alarma in ceea ce priveste efectul devastator al preparatelor fast food asupra sanatatii oamenilor. Cea mai nesanatoasa mancare existenta pe piata este responsabila pentru problema obezitatii la nivel mondial si cu cat avansam ca si civilizatie cu atat devenim mai dependenti de fast food. Viata traita in secolul vitezei pur si simplu nu mai permite ragaz pentru mancare de calitate, gatita. O masa calda in fiecare zi nu trebuie sa lipseasca nimanui. Supele si ciorbele de care toata lumea fuge sunt cele mai sanatoase feluri de mancare daca stam sa ne gandim la statisticile aportului de vitamine si minerale necesar organismului.

Urmariti Hambuster si daca sunteti mari amatori de fast-food poate o sa va treaca cheful de a mai manca nesanatos. Cu siguranta va veti bucura de o animatie plina de actiune si exagerari.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.