Articolul ce urmeaza nu va fi despre bordeluri. Dupa cum stiti, prostitutia nu este legalizata in Romania si oricum nu gaseam nimic interesant de discutat despre cea mai veche meserie din lume. Intrebarea din titlu are stransa legatura cu saloanele de masaj erotic, o solutie moderna pentru oamenii fara prejudecati. Desi Romania nu pare tara care sa stranga amatori de asemenea saloane, statisticile par sa arate o mica schimbare. Intr-adevar, tara este plina de oameni cu prejudecati, insa incep sa se schimbe incet incet odata cu schimbarea mentalitatii colective.

Poti sa fii satisfacut in Bucuresti prin intermediul salaonelor de masaj erotic si cu siguranta este un remediu anti stres extraordinar de eficient. Vremurile pe care le traim sunt pline de alergatura, de agitatie, de stres. Stresul acumulat si ne eliberat este cauzator de boli multiple. De fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, 90% din boli apar pe fond de stres si il intalnim atat in trafic cat si la job. Serviciul in ziua de azi este cel mai important factor de stres deoarece siguranta zilei de maine nu mai exista. Cu totii avem vise pe care vrem sa le indeplinim, insa nu poti face asta atunci cand nu esti sigur de serviciul tau. Azi lucrezi, peste 3 ani poate nu vei mai avea unde sa lucrezi intr-o tara ca Romania, care nu iti ofera absolut nimic.

Exista multe zvonuri legate de saloanele de masaj erotic si pana la urma depinde si de oameni daca aleg sau nu sa le frecventeze. In interiorul unora se zvoneste ca s-ar desfasura de fapt bordeluri, altele chiar au reusit sa isi formeze o reputatie in domeniul masajului erotic dificil de doborat. Sa nu uitam ca masajul erotic nu trebuie sa fie un subiect tabu pentru nimeni. Oamenii cu prejudecati au reusit sa transforme orice subiect ce are legatura cu sexul intr-unul tabu si nu este o abordare tocmai corecta.

In Romania, subiectele care au legatura cu sexul nu prea se discuta, insa asta doar aparent. Pe alta parte, cred ca suntem populatia care injura cel mai mult si cel mai diversificat de pe planeta. Cu greu cred ca poti sa bati romanul cand vine vorba de injurat. E putina ipocrizie pornind de la limbaj si terminand cu modul de a ne imbraca sau de a ne purta. Toata lumea se rusineaza cand aude cuvantul sex, insa pe strada si la scoala mergem mai mult dezbracati de cat imbracati. Te uiti la fete si merg la scoala fara sutien si intr-o fusta scurta cat cureaua, ori pantaloni mulati, ori chestii de genul, insa cand vine vorba de sex suntem pudici si rusinosi, tratam subiectul drept unul TABU… Ipocrizie pur romaneasca deviata din mentalitate slab sustinuta de intelect.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.