SHARE

Ruin este clipul ce imi aduce aminte de filmele cu Van Damme sau Greu de Ucis… Capodopere cinematografice in ceea ce priveste calitatea actiunii. Dupa cum povesteam intr-un articol trecut, cu greu mai gasesti in ziua de azi filme de actiune capabile sa te tina in scaun o ora si jumatate. Pai cand te uitai la un film cu Van Damme mai de graba te pisai pe tine de cat sa te duci in timpul filmului la veceu si astfel sa pierzi momente importante din film.

Din punctul meu de vedere, un film bun de actiune nu trebuie sa faca altceva de cat sa te tina incordat si atent. Filmele din ultimii ani sunt facute cu bani putini cu efecte speciale pe calculator. Scenariile sunt sarace si textele previzibile. Unde sunt textele memorabile de genul “I’ll be back!” ?

Ruin exceleaza prin calitate grafica. Da, este o animatie pe calculator si a reusit sa imi starneasca atentia inca de la primele cadre. Este exceptia care demonstreaza ca se pot face si filme de calitate pe calculator, chiar daca discutam despre simple animatii. Sa nu uitam ca desene animate precum Ice Age sau Frozen au reusit sa cucereasca inimile intregului mapamond.

Cu toate acestea, nu avem filme de calitate, lung metraje de actiune. Desi Riun are doar 8 minute si 29 de secunde, a reusit sa ma faca sa il urmaresc atent si sa transmita un suspans continuu. Asteptam mai des asemenea clipuri pe care sa le putem arhiva pe site-ul nostru. Multumim Youtube pentru sursa bogata de animatii pe care ne-o ofera, cu ajutorul careia reusim sa construim incet si sigur o arhiva cu cele mai frumoase animatii de pe internet. Trebuie sa fim uneori copii si sa iubim animatiile, altfel sufletul nostru inceteaza sa mai simta.

 

Articole Recomandate

Cadoul Sunt unele lucruri în viață destul de dureroase, despre care nu doar că nu se poate vorbi, dar cu greu se poate scrie. Clipul ce urmează este unul cu mare încărcătură emoțională și cred că nu reușea n...
Scame de praf Nu știu cine ar fi putut să aibă atâta imaginație astfel încât să creeze un asemenea film de animație, însă merită felicitări. Întotdeauna am apreciat oamenii cu imaginație, creativi, oamenii  care au...
Fugu – sau ironia sorții   De mult nu am mai văzut o animație atât de interesantă. Pe lângă faptul că este una foarte foarte scurtă, este foarte  sugestivă. Despre ce-i vorba? Ei bine, avem una bucată pește care nu vr...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.