Una dintre cele mai faine emisiuni marca Tonomatul d p 2 cu Maruta la butoane a fost cea in care invitatii au fost rugati sa caracterizeze pe Puya, fara sa stie de fapt ca acesta era intr-un studio alaturat si filma un spot publicitar anti drog. Pe nepusa masa, Puya intra peste ei in emisiune si iese ditamai circul, caterinca si toate cele.

Desi au trecut foarte multi ani de cand Tonomatul de pe 2 avea ca gazda pe Maruta, clipuri de la emisiunile lui inca mai circula pe internet. Paradoxul este ca in momentul in care Maruta dadea cu sapa la TVR2, lumea inca nu folosea internetul atat de mult cum o face in ziua de azi. Pe atunci nici calculatoare prin casele oamenilor nu prea erau. Televizorul era cam singura sursa de distractie pentru tineret, iar Tonomatul d p 2 cu Maruta la butoane a fost dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase emisiuni de divertisment din Romania ultimilor 25 de ani.

Dupa ce Maruta si-a luat bocceluta si a plecat la ProTv, s-a ales praful de Tonomat… Nu mai prezinta interes pentru nimeni si faptul ca TVR-ul in sine nu mai prezinta atractie pentru tanara generatie ar trebui sa le dea de gandit domnilor care conduc aceasta institutie.

Parca imi e dor de emisiunile matinale in care erau chemati cantareti de muzica frumoasa. Tigania lui Razvan si Dani nu ma prea atrage, au cam ramas singurii ce fac asemenea emisiuni, insa slabe calitativ. Acesta este divertismentul pentru tanara generatie, slab calitativ si plin de nimic. Televiziunile ofera ceea ce publicul cere si daca se vrea slaba calitate, e usor de rezolvat si foarte ieftin. Sa speram ca isi vor reveni cu totii pe viitor pentru ca avem nevoie si de calitate le TV si cultura, nu numai aiureli de emisiuni.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.