SHARE

Una dintre cele mai faine emisiuni marca Tonomatul d p 2 cu Maruta la butoane a fost cea in care invitatii au fost rugati sa caracterizeze pe Puya, fara sa stie de fapt ca acesta era intr-un studio alaturat si filma un spot publicitar anti drog. Pe nepusa masa, Puya intra peste ei in emisiune si iese ditamai circul, caterinca si toate cele.

Desi au trecut foarte multi ani de cand Tonomatul de pe 2 avea ca gazda pe Maruta, clipuri de la emisiunile lui inca mai circula pe internet. Paradoxul este ca in momentul in care Maruta dadea cu sapa la TVR2, lumea inca nu folosea internetul atat de mult cum o face in ziua de azi. Pe atunci nici calculatoare prin casele oamenilor nu prea erau. Televizorul era cam singura sursa de distractie pentru tineret, iar Tonomatul d p 2 cu Maruta la butoane a fost dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase emisiuni de divertisment din Romania ultimilor 25 de ani.

Dupa ce Maruta si-a luat bocceluta si a plecat la ProTv, s-a ales praful de Tonomat… Nu mai prezinta interes pentru nimeni si faptul ca TVR-ul in sine nu mai prezinta atractie pentru tanara generatie ar trebui sa le dea de gandit domnilor care conduc aceasta institutie.

Parca imi e dor de emisiunile matinale in care erau chemati cantareti de muzica frumoasa. Tigania lui Razvan si Dani nu ma prea atrage, au cam ramas singurii ce fac asemenea emisiuni, insa slabe calitativ. Acesta este divertismentul pentru tanara generatie, slab calitativ si plin de nimic. Televiziunile ofera ceea ce publicul cere si daca se vrea slaba calitate, e usor de rezolvat si foarte ieftin. Sa speram ca isi vor reveni cu totii pe viitor pentru ca avem nevoie si de calitate le TV si cultura, nu numai aiureli de emisiuni.

 

Articole Recomandate

Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația pe invers De multe ori am încercat să înțeleg de ce naiba se circulă pe invers în Mare Britanie și cine este acel arhitect spart care a proiectat în antichitate orașele pe invers. Mai în glumă mai în serios, po...
Cel mai mult am urât rudele bârfitoare Știți voi despre care zic, despre rudele care pe tine personal nu te sună niciodată să te întrebe ce faci sau dacă ești bine, dar au grijă să se intereseze pe la apropiați despre activitățile pe care ...
Despre școală și țigani Foarte multă lume are o problemă cu țiganii în România. Uneori pe bună dreptate, alteori doar din cauza rasismului. În fine, nu despre asta vom discuta în cele ce urmează ci despre clipul lui Răzvan A...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here