Vlad Irimia, cunoscut si sub numele de Tataee, a fost invitat in emisiunea Profesionistii realizata de Eugenia Voda la TVR. Am fost putin surprins sa il vad pe Tataee invitat la acea emisiune, unde de obicei erau invitati doar oameni de cultura, muzica cu renume mondial, arta si asa mai departe. Este o emisiune de la care chiar ai ce invata daca o urmaresti, printre putinele emisiuni de cultura ce inca se zbat sa mai reziste pe micile ecrane. Asistam la o inlocuire a culturii cu inculturii in mass media si acest lucru se vede in primul rand la nivelul societatii contemporane. Degradarea este constanta si pe toate palierele. Incultura nu naste altceva de cat incultura si prostie.

Revenind la emisiunea Profesionistii, am urmarit toate cele aproape 50 de minute fara sa ma plictisesc. Toata lumea stie ca sunt fan BUG Mafia. Este formatia care vine din perioada cand am copilarit eu. Aveam casete audio pe atunci si le ascultam necenzurat dupa ce parintii ne trimiteau la culcare. Da, toata lumea voia casetele cu Mafia necenzurat, sa auda ei cuvantul “Pula” rostit si de oameni in toat firea, nu doar de cei mici. Tineam aceste casete necenzurate cu Bug Mafia in cutii cu 3rei Sud Est sau Asia, pentru ca parintii sa nu isi dea seama ce e pe ele. Bineinteles ca nu ne permiteau sa avem asemenea inregistrari prin casa asa ca totul se asculta cu patura in cap, dupa ora 22…

Din acest interviu am aflat cateva lucruri noi despre Tataee, de exemplu de unde ii vine porecla, pe unde a copilarit si care a fost drumul lui in viata. Va invit si pe voi sa il urmariti.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.