De cateva saptamani mama imi tot repeta ca trebuie facuta o schimbare in dormitorul meu – ca a vazut ea nu stiu unde niste cuverturi de pat care sunt de buna calitate si arata foarte frumos.

– Okay, zic. Cumpara-le, pe mine nu ma prea intereseaza aceste detalii. Pentru mine e bine oricum. Deci fa ce vrei, dar vezi si tu de care cumperi ca nu vreau cu flori si cu alte motive folclorice.

– Tocmai de asta zic, ar fi bine sa mergem in oras si sa iti alegi chiar tu o cuvertura noua de pat, pentru ca actuala e veche si nici nu mai e la fel de frumoasa. Uita-te si tu, se scamoseaza foarte repede, nici macar nu se spala bine.

Dupa atatea insistente am zis sa dau o cautare pe internet inainte de a merge in oras in alegerea “misterioasei cuverturi de pat”, pentru a vedea ce modele se cauta, unele detalii, pret, calitatea materialului si design-ul.

Am gasit pe site-ul LenjeriiOutlet mai multe tipuri de cuverturi de diferite modele, foarte interesante care mi-au atras oarecum atentia. Pe mine personal nu ma interesa o schimbare in dormitor, mai ales la decorul patului ca sa zic asa. Pentru mine era bun si asa simplu, dar ma rog, mama avea dreptate, chiar era nevoie de o schimbare al acestui aspect. Pe outlet-ul respectiv aveam sa gasesc si sa aflu de cuverturi de pat 3D. A fost prima data cand am auzit acest termen si am accesat imediat categoria pentru a vedea daca modelele respective sunt chiar 3D cum se pretindea. Pe buna dreptate, gama de cuverturi 3D de pe Lenjeriipat-outlet.ro includea modele foarte interesante cu imprimeuri 3D diversificate. Mi-a placut in mod deosebit una cu imprimeuri vii si frumoase, covertura matlasata de buna calitate, ce mai includea si doua fete de perna.

Bineinteles ca am chemat-o in secunda urmatoare pe mama si i-am aratat ca nu mai e nevoie sa mergem in oras sa cautam ca am gasit pe internet. A vazut si ea, s-a convins ca sunt ieftine si ca se pot curata foarte usor, iar pe langa asta se calca la 120°C cum imi zicea ea ca vrea.

Pe langa asta am fost si norocos, am prins o oferta minunata – 1+1 gratuit – adica am cumparat o cuvertura si am mai primit una gratuit – deci am economisit practic inca aproape 200 RON cat era pretul ei de fapt. “De suma aceea de bani” s-a mai uitat mama pe la lenjerii de pat si si-a ales una de acolo, dupa care am plasat comanda.

Totusi, oferta este inca valabila la cuverturile de pat 3D. Mai e valabila da ca nu ma insel pana pe 30 Ianuarie, asa ca daca sunt dintre voi interesati, ati putea dea o geana.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.