Nu cred ca videochatul in Romania poate exista fara o mentalitate occidentala. Atunci cand vine vorba despre sex, mentalitatea romaneasca se pune de-a curmezisul si de cele mai multe ori definim sexul precum ceva TABU. Dar nu numai sexul ci si activitatile adiacente acestuia precum sex shop-urile, saloanele de masaj erotic, videocahtul si asa mai departe.

Exista o mica tenta de schimbare a directiei de gandire in Romania, tendinta care vine la mai bine de 25 de ani de la Revolutie. Nu stiu daca trebuie sa ne bucuram pentru ca intr-al 12-lea ceas vine totusi schimbarea, sau sa plangem ca a durat un sfert de secol ca aceasta sa apara… Am spus de multe ori ca cei ce au iesit in strada in decembrie 89 au murit degeaba, insa daca avem azi aceasta inlocuire de perspectiva, imi retrag cuvintele.

24

Astazi, avem www.luckystudio-web.ro si pot spune ca totul se leaga. Nu ar exista studiouri de videochat daca nu ar exista si cerinta, cred ca sunteti de acord cu mine…In primul rand, nu cred ca este cineva nebun sa investeasca intr-o afacere de asemenea natura daca nu ar fi sigur ca si-ar recupera investitia. Bineinteles ca, pentru videochat nu vor fi clienti de genul batranilor din parcuri ce inca lauda si preamaresc pe Ceausescu…

Pe www.luckystudio-web.ro am vazut destul de multa organizare si un site care ma face sa cred ca exista si calitate, atat in randul relatiei patron – angajati, cat si in cadrul relatiei client – prestator. Am apreciat mereu oamenii ce investesc in aspect, in site-ul de prezentare, asa ca nu pot decat sa recomand acest studio.

23

Am auzit foarte multa lume care spune ca nu ar apela niciodata la videochat, ca nu ar merge niciodata la un salon de masaj erotic, insa sunt niste simple vorbe ipocrite generate de o mentalitate incapabila de mai mult. Oamenii au ramas uneori in alte vremuri, cu toate ca societatea a evoluat. Cu totii mergem inainte, nu exista inapoi. Suntem oameni si ne putem ancora de un trecut care nu se va mai intoarce niciodata, este alegerea noastra, insa nimeni in occident nu face asa ceva.

Ipocrizia nu are ce cauta intr-o societate moderna in care oamenii au puterea si capacitatea de a spune ce gandesc, ce simt. Nu mai are rost sa ne ascundem si sa mintim, trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Sfiala, frica, rusinea, nu au ce cauta in anul 2015 cand trebuie sa fim mai ancorati ca niciodata in concret.

22

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

9 COMMENTS

  1. da., sa stii ca mai exista si femei serioase care au copii acasa si nu vor sa se faca de rusine ca sa obtina un ban cinstit

  2. vdeochatu e o alegere , da nu toata lumea face asta ca ii pl..face asta poate ca are nevoie de bani multi deodata..e ca si cum baietii ar alege sa amanetsze cv

  3. intrebari despre acest domeniu am si eu..oare se merita sa investesc niste bani ca sa imi fac studioul meu? am eu ambitia asta..stiu ca se castiga ca model, dar se castiga si ca patron de aici.

  4. nu stiu sanziana ce sa zic..ai vrea tu asta..da cati bani iti treb pt asa ceva? adica gandestete..tre sa platesti modele sa inchiriezi locuri de lucru..sa iei calculatoare bune si restu..mai bn te angajezi pur si simplu la lucky studio

  5. hey..deci deci nu imi tii partea..da de ce sa nu imi fac eu banu meu decat sa ma plateasca altii..stiu e greu, da poate reusesc..care vrea sa fie model pt studioul meu?

  6. hai tu sanziana…eu te-as ajuta ..da stii ca toate avem nevoie de bani..ce ziceati mai devreme de lucky studio? se merita s lucrezi acolo? ce progr este?

  7. da…iti recomanda lucky Studio..am lucrat acolo pana cand am plecat in afara…nu are rost sa ramai si sa lucrezi de acasa, deoarece de la studio e mai avantajos..dar oricum se merita..banii sunt bani..indiferent de zi..tot iei 400 de lei in mana..

  8. stii ca suna tare bine nu? m-as baga..am mai lucrat de acasa da nu cred ca e ela fel..am inteles ca studioul ofera si cv avantaje

  9. nu, in 2015 nu mai tii cont de rusine si de alte chestii de genul. numa de tn..tre sa fii tare independent si egoist sa reusesti in viata

Comments are closed.