Home Talent Clipurile cu mâncare fac ravagii pe internet

Clipurile cu mâncare fac ravagii pe internet

152

Un nou trend a apărut online, în special pe platformele de entertainment video precum YouTube, Tik Tok sau Instagram / Facebook. Au explodat clipurile în care se gătește dar nu oricum, ci în cadrul unui restaurant sau fast food.

Milioane de oameni stau gură casă să vadă cum se pregătește un sandviș la McDonalds ori prin bucătăria aglomerată a vreunui restaurant. Adevărul este că sunt destul de interesante aceste clipuri surprinse în zone de haos total. Bucătăria unui restaurant este o zonă în care nu mulți ar rezista din cauza stresului foarte mare.

Recent l-am descoperit pe Mr.T, un ungur care face de mâncare în Anglia, la cantina unei multinaționale. Mi se par nu doar educative clipurile lui, pentru cei care doresc să încerce fel de fel de rețete internaționale, dar este interesant și modul de lucru din cadrul acelei bucătării.

Spre exemplu eu am fost surprins să văd câte face un Chef în afară să gătească, discutăm aici de la operațiuni precum recepționarea alimentelor și terminând cu servirea cafelelor către clienți. Din nou, aceste clipuri scot în evidență faptul că munca în bucătărie nu este chiar pentru oricine, nici măcar pentru spălat vase.

Burger bar: 33 minutes of POV service

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.