Home WoW Ceasul de 1.26 milioane de dolari al lui Pep Guardiola

Ceasul de 1.26 milioane de dolari al lui Pep Guardiola

91

În timp ce managerul echipei de fotbal Manchester City se uita cum joacă echipa lui contra lui Real Madrid în sferturile de finală a Champions League de marțea trecută, ceasul lui ținea deja primele titluri în ziarele de sport din întreaga lume. Guardiola purta un ceas extravagant Richard Mille care costă 1 milion de lire sterline, sau 1.26 milioane de dolari.

Ceasul este ediție limitată, doar 50 de bucăți au fost făcute în întreaga lume și este cel mai ușor ceas mecanic produs vreodată. Potrivit producătorului, acesta cântărește doar 18.83 grame inclusiv cureaua. Asta înseamnă echivalentul a 4 hârtii de imprimantă A4. Ceasul a fost proiectat inițial pentru Rafael Nadal, să poată să joace cu el la mână în meci.

Corpul ceasului este fabricat din carbon, transformându-l într-un ceas rezistent la șocuri și zgârieturi, contribuind foarte mult la greutatea de sub 19 grame. Corpul ceasului este din titan și este prins de carcasă prin 4 cabluri de oțel, fiecare de doar 0.35 milimetri. Guardiola este mare amator de modă, în 1993 a defilat pentru designerul spaniol Antonio Miro.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.