Home Realitate Milionarii Fake de pe YouTube au ieșit la cerșit pe TikTok

Milionarii Fake de pe YouTube au ieșit la cerșit pe TikTok

174

l-am tot văzut pe milionarul fake Meko ba pe YouTube, ba pe Tik Tok și sincer să fiu nu cred că există atât de multă impostură în vreo țară cum există în România. Oamenii pur și simplu se luptă să fie ceva ce nu vor fi niciodată, adică bogați. Se străduiesc din răsputeri să-și creeze alura de oameni de afaceri, milionari în euro, însă în realitate ajung să facă reclamă la Car Vertical pe YouTube și să cerșească trandafiri și panseluțe pe TikTok.

Un milionar adevărat ar avea în primul rând demnitate. Cum adică el să aibă milioane în conturi și proprietăți și mașini de lux, și să atârne la câteva sute de euro pe lună cât primește de la Car Vertical? Sau să stea seară de seară la cerșit pe Tik Tok? Păi și alte milioane când mai face dacă stă la cerșit de dimineața până seara pe Tik Tok? Evident, oamenii nu sunt milionari și nu vor fi niciodată. Ei sunt milionari doar de ochii lumii, sunt milionari fake.

Eu sincer nu am văzut niciun milionar cu afaceri de care se ocupă, să aibă timp de YouTube sau de Tik Tok. Atât timp cât ai afaceri care-ți produc milioane nu o să stai niciodată atârnat de Car Vertical sau de Tik Tok.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.