Home Talent Bărbosul – una dintre surprizele plăcute și puține ale internetului

Bărbosul – una dintre surprizele plăcute și puține ale internetului

155

Internetul din România a ajuns o manea, cap coadă. Adică o mizerie. Te uiți  în Trending pe YouTube și vezi numai colorați care râgâie în microfon ceva ce unii percep a fi muzică și cam atât. Ei bine, recent am descoperit pe Bărbosul, un bucătar cum rar mai vezi în ziua de azi, cu rețete fantastice, simple, rapid de făcut și cu mult simț al umorului. Huștiuliuc!

Pentru mine cel puțin, Bărbosul este una dintre puținele surprize plăcute pe care internetul din România mi le-a oferit în ultimii ani. Este genul de creator de conținut care te binedispuse atunci când ai avut o zi grea la muncă, nu trebuie să-l urmărești doar pentru rețete. Eu spre exemplu nu gătesc dar îmi place să mă uit la un preparat gustos cum se face.

Pe Bărbosul îl puteți găsi atât pe YouTube dar și pe Tik Tok, unde-și postează în fiecare zi rețetele. Cam zilnic pune câte ceva pentru cei pasionați de bucătărie, așa că dacă sunteți genul acela de urmăritori care doriți să vedeți zilnic câte ceva nou, cu siguranță trebuie să vă abonați la canalele lui de social media. Mai postează și vloguri, aveți de vedea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.