Home Realitate Ajunse popa în Dubai și nu mai încape planeta de el

Ajunse popa în Dubai și nu mai încape planeta de el

110

Măi fraților, voi ați auzit de Daniel Balaș? Era un om pe care eu chiar l-am respectat până la un moment dat. Am văzut că se dusese să lucreze pe camion și chiar aveam un respect deosebit față de el. Ei bine, asta până când a început cu cerșitul pe Tik Tok. De fapt, nu am o problemă cu faptul că cerșește, ci modul fără scrupule în care o face.

Are acolo foarte multe femei care-i donează sume incredibile de bani în fiecare zi, de ce o fac ele, ce le promite, ce le dă în schimb habar nu am și nici nu mă interesează. M-am uitat pe profilurile câtorva dintre ele, divorțate cu copii, în loc să ia la copii ce trebuie, ele se rup în figuri pe Tik Tok, sperând probabil la o relație cu protagonistul

Mă până la urmă nici chestia asta nu mă deranjează, cum prostește popa babele în biserică să bage la cutia milei, așa le amețește de cap Balaș pe „enoriașe”. Băi frate dar după să te afișezi cu mașini scumpe, cu apartamente prin Dubai, știind că nu ai muncit absolut nimic pentru a le avea, nu știu asta nu pot să o accept.

Și eu sunt arogant, îmi place să dau peste nas celor care merită, însă chestia asta nu aș putea să o fac niciodată, adică să amețesc de cap niște dudui, să-mi cumpăr din banii lor case și mașini, apoi să mă laud pe net ca și cum aș fi mare realizat.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.