Home Editorial Campania SEO pentru magazinul tău online nu trebuie să coste o avere....

Campania SEO pentru magazinul tău online nu trebuie să coste o avere. Poți folosi și advertoriale ieftine

119

Există niște idei în mediul online conform căruia, atunci când vrei să ridici un magazin online în Google pe anumite cuvinte cheie, trebuie să investești în advertoriale de foarte bună calitate, care costă foarte mulți bani atât pe parte de redactare cât și pe parte de publicare. Din păcate, trăim în România, țara unde banii sunt puțini iar campaniile de link building trebuie să se adapteze cerințelor clienților. Suntem cu toții convinși că fiecare antreprenor ar dori să investească masiv în cele mai bune servicii SEO, în cele mai puternice campanii de link building atunci când pune bazele unui magazin online, însă din păcate, după cum spuneam mai sus, bugetul românesc este micuți și trebuie adaptat.

Astăzi din fericire, poți folosi și advertoriale ieftine în campania ta de link building, întrucât informația poate fi transmisă într-un format modern, scurt și la obiect. Nu mai sunt neapărat necesare advertoriale de sute de euro, lungi, care să plictisească cititorii și care să creeze falsa impresie că sunt articole de calitate doar pentru că au peste 1000 de cuvinte. Un advertorial ieftin are undeva la 300 – 350 de cuvinte și poate fi considerat la rândul lui de calitate de către Google dacă reușește să transmită informație într-un format atractiv, rapid, creând de altfel și impact pe rețelele de socializare.

Prețul unui advertorial ieftin? Pentru România, pentru puterea de cumpărare din această țară, un preț corect pentru un articol de 300 – 350 de cuvinte trebuie să fie undeva la 30 – 40 de lei. Pentru redactare evident, publicarea este o altă problemă. Atunci când vine vorba despre publicare evident că este nevoie de alt buget, site-urile pe care se dorește publicarea au prețuri diferite în funcție de autoritatea domeniului și autoritatea paginii. Se pot folosi așadar și advertoriale ieftine pentru campaniile de link building din România, atât timp cât analiza SEO este una foarte bună iar site-urile pe care se postează advertorialele ieftine dețin suficientă putere pentru a ridica magazinul în clasament.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.