Cauți locuri noi și inedite de vizitat cu copiii în București? Vă doriți un weekend cu activități distractive, dar și educative alături de cei mici? V-ar plăcea un loc care să vă încânte și pe voi, adulții, nu doar pe copii?

Bucureștiul oferă multe opțiuni când vine vorba de locuri de vizitat cu copiii, dar dacă vă doriți ceva cu adevărat special, alegeți Reptiland!

De ce este Reptiland în topul nostru de locuri de vizitat cu copiii în București?

  • Cea mai mare colecție permanentă de reptile vii din România, expuse în terarii de sticlă de dimensiuni mari și medii, închise, complet automatizate, ce reproduc mediul lor natural: pitoni albinoși, șopârle Gecko, iguane, dragoni chinezești de apă, Tegu argentinieni, aligatori (caimani) și multe altele.
  • La Reptiland puteți admira cel mai mare piton reticulat expus din România, ce cântărește 60 kg și are peste 6 metri lungime.
  • La Reptiland găsiți cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra și broscuțe galbene.
  • Sunteți imersați într-o pădure tropicală cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume, iluminată special, în culori neon, cu banani roșii, streliția, bromelii ce cresc în buzunarele trunchiurilor de copaci.
  • În aceeași locație, după ce fac un tur al expozițiilor, copiii pot urma două cursuri inedite. Copiii mici și mari pot învăța cum să își aleagă, cum să-și îngrijească animalele de companie sau vor învăța tehnici și noțiuni despre pregătirea unui terariu și vor pleca acasă cu un mini-terariu realizat chiar de ei.
  • Ocazional, la Reptiland au loc tot felul de ateliere captivante pentru copii. Recent, copiii care le-au trecut pragul au aflat informații despre biologia șerpilor, despre cât de justificată este teama noastră față de ei și și-au învins frica de șerpi. De asemenea, a mai avut loc un atelier despre viața secretă a tarantulelor, viermilor și insectelor, pe care cei mici le-au observat direct, „pe viu”, ca niște biologi adevărați. Iar toate acestea se întâmplă în deplină siguranță, atelierele fiind susținute de biologi și crescători de reptile.

Această junglă amazoniană din inima Bucureștiului este îndrăgită de copiii de toate vârstele. Din iunie 2023 – de când a fost inaugurat – și până în prezent, zeci mii de vizitatori curioși i-au trecut pragul. “Wow” este cuvântul cel mai des auzit la Reptiland și pentru asta merită să se afle în topul locurilor de vizitat cu copiii în București. Este primul loc din România unde copiii pot vedea Discovery în direct, nu prin ecranul televizorului sau telefonului!

Așadar, dacă sunteți în căutare de activități de făcut cu copiii sau de locuri de vizitat în București, care să fie atât distractive, antrenante, cât și educative, vă invităm să mergeți la Reptiland.

Mai multe informații, dar și poze și videoclipuri, găsiți pe:

https://reptiland.ro/ 

Reptiland – Facebook

Reptiland Bucuresti – Instagram

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.