Home Realitate Activistul Buzoian – face circ pentru vizualizări sau arata Romania așa cum...

Activistul Buzoian – face circ pentru vizualizări sau arata Romania așa cum este ea in realitate?

445

Activistul Buzoian sau Nițu Robert Gabriel este un personaj destul de greu de înțeles în România din mai multe motive pe care le vom etala în cele ce urmează. Multă lume spune că omul face circ pentru vizualizări, fără ca oamenii să cunoască ce bani plătește YouTube în România pentru 100.000 de vizualizări. În România, YouTube plătește vizualizările ca-n India, așadar pentru 100.000 de vizualizări creatorul de conținut primește undeva la 100 – 150 de euro maxim.

O deplasare în teritoriu, vă dați și voi seama că poate să coste de 2-3 ori mai mult, omul cu siguranță vine cu bani de acasă pentru a face aceste episoade. Cine are creier să judece poate face niște calcule simple, să vadă benzina cât costă în pompă și să vadă foarte simplu ce costuri sunt pentru o deplasare.

Așadar, eliminând latura financiară, Activistul Buzoian arată România așa cum este ea în realitate: plină de bugetari plătiți regește care taie frunză la câini prin primării, plină de primari nesimțiți care după alegeri nu mai doresc interacțiune cu cetățenii, plină de gunoaie căci la fiecare intrare și ieșire de sate și comune din țara asta sunt munți de gunoaie și așa mai departe. Nu mai zicem de Poliție, căci știm cu toții cât de „bine pregătită” este, cât de dornică este să ajute cetățenii și să facă ordine în lucruri.

Cei care sunt împotriva Activistului Buzoian sunt bugetari, găinari, polițiști, oameni de rând care se ocupă cu fel de fel de hoții și care-și simt în mod direct amenințate hoțiile prin personaje de genul domnului Nițu. Asta este țara din păcate, hoții sunt mai numeroși decât oamenii cinstiți iar omul nu face altceva decât să scoată în evidență acest lucru.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.