Home WoW Compilație de clipuri cu cazaturi de pe trotinete electrice

Compilație de clipuri cu cazaturi de pe trotinete electrice

1905

Trotinetele electrice au dat buzna în viețile noastre de mai bine de 10 ani. Din păcate, puține sunt țările în care acestea au fost nu neapărat restricționate, dar încadrate oarecum în legislația rutieră. În România, abia în anul 2020 s-a făcut o adăugire la Codul Rutier, prin care se precizează negru pe alb cine și pe unde are voie să folosească aceste trotinete electrice. În realitate, acestea pot fi destul de periculoase atât pentru cei care le folosesc, dar și pentru ceilalți participanți la trafic, conducători auto sau pietoni. 

Am ales mai jos câteva clipuri care demonstrează cât de periculoase pot fi aceste trotinete electrice,  atunci când ele ajung pe mâinile unor oameni care să spunem că nu sunt exagerat de atenți pe unde circulă cu ele. Multe dintre clipuri sunt amuzante, nu moare nimeni, cei care sunt loviți sau efectiv cad pe trotinete, se ridică și pleacă,  dar trebuie să tragem un semnal de alarmă și asupra faptului că foarte mulți tineri mor pe șoselele din România din cauza acestor trotinete electrice scăpate la un moment dat de sub control. 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.