Home Editorial Despre filmul DOWNFALL – și de ce nu îi suport eu pe...

Despre filmul DOWNFALL – și de ce nu îi suport eu pe nemți

1686
Downfall

Am spus de foarte multe ori că mie nu-mi place Germania ca țară, nu-mi plac nemții. De ce? Pentru că au un istoric malefic, pentru că au încă în ADN ura pentru alți oameni, pentru străini în general. să nu uităm că nu Hitler în persoană a ucis milioane de evrei, nemții au făcut-o în mase. Hitler doar a ordonat. Dacă nemții aveau o altă opinie, nu executau asemenea ordine imbecile. Și le-a plăcut. Credeți că și-au schimbat ei mentalitatea vis a vis de alte popoare în doar 50 de ani? Eu nu cred.

Am văzut recent filmul Downfall, în care este sunt prezentate ultimele zile dinaintea capitulării Germaniei în cel de-Al Doilea Război Mondial. Ce-am văzut acolo, m-am crucit efectiv. Unii au fost capabili să-și omoare propria familie, proprii copilași în loc să fugă sau să se lase capturați de inamici. Cum să-mi placă mie niște oameni care acum 50 de ani erau capabili de asemenea atrocități? Și mulți veți spune că sunt doar filme, dar din păcate aceste filme sunt făcute după povești REALE.

Eu unul pe la nemți nu aș vrea să mai trec nici măcar în tranzit dacă s-ar putea, d-apăi să fac concedii pe acolo sau excursii. Vă dați seama, asta ar mai lipsi, să merg pe la ei să mă uit la monumentele din cel de-Al Doilea Război Mondial. Mai au și aroganțe în ei să facă monumente, după ce au nenorocit o întreagă Europă, mai au tupeu să-și decoreze eroi sau chestii de genul. Dacă era după mine, Germania trebuia ruptă bucată cu bucată după război și dată țărilor dimprejur. Nu merita să mai existe ca țară, d-apăi să mai devină astăzi una dintre țările care fac legile în Europa.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.