Home Realitate Dana Budeanu  – dovada că adevărul spus verde-n față doare cel mai...

Dana Budeanu  – dovada că adevărul spus verde-n față doare cel mai tare

2195
Dana Budeanu

Dana Budeanu face senzație online de ceva timp, de când a început să spună românilor adevărul verde în față. S-au făcut diverse pamflete la adresa ei, a fost luată la mișto, unii bombardieri care s-au simțit atacați de declarațiile dânsei au umplut Facebook și YouTube de clipuri cocălărești.

Dana Budeanu spune un adevăr pe care mulți nu s-au încumetat să-l rostească. De ce nu s-au încumetat pentru că în secunda doi după ce ai zis lucruri nasoale despre români, aceștia se năpustesc asupra ta să te facă praf. Românii sunt o specie așa, mai specială.

Românii au o părere foarte bună despre ei și se cred regii lumii. Când apare cineva și-i contrazice cu argumente solide, încep să înjure ca țiganii și eventual dacă treaba asta se petrece în realitate, sar la bătaie. Cu românii nu se poate discuta serios un subiect mai fierbinte pentru că sunt sălbatici rău.

Îi doare adevărul pe mulți, de-asta reacționează așa vehement la spusele Danei Budeanu. Mulți se simt cu musca pe căciulă. Asta e țara fraților, o țară plină de oameni care trăiesc impresii și ipocrizie. Toată lumea vrea să impresioneze pe toată lumea. Fiecare cetățean în parte caută să arate celor din jur că el este cineva, că el a reușit în viață, că el are bani și că o duce foarte bine.

În realitate, vai ș-amar. Puțini sunt cei care chiar au reușit în viață și aceia n-or să iasă niciodată să se laude cu asta. Căci dacă au reușit, mai mult ca sigur au o educație. Educația îi împiedică să devină niște cocalari. Asta este cea mai mare problemă în România în ziua de azi: educația. Dacă oamenii ar fi educați, Dana Budeanu nu ar mai avea despre cine să comenteze în fiecare episod al ei.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Sunt și nu sunt de acord cu tine. Dana Budeanu face parte din categoria oamenilor care se dau tari în fața camerei și fata n fata de pisa pe ea.

    Da, spune adevăruri dureroase dar forma aroganta in care o spune nu o plasează mai sus de cocalarii pe care-i ironizează

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.