Home Realitate Sălbaticul de Severin

Sălbaticul de Severin

1870

Aici avem de-a face cu o specie de maimuțoi aflat nici de cum pe cale de dispariție. În zona Severinului, aceștia se înmulțesc en gross pe bază de ajutor social și de sută de euro trimisă de rudele plecate la muncă în străinătate. Am fost prin multe zone ale țării, am văzut fel de fel de oameni, dar asemenea sălbatici nu mi-a fost dat să văd nicăieri. Înjură, scuipă, mai să-și dea și „fustele” jos asemenea țigăncilor, în fața camerei.

Ăștia sunt „tinerii” care au rămas pe la Severin, un oraș aflat în continuă depopulare, cu care mi-e și scârbă să împart oxigenul planetei. Din cauza acestui timp de mentalitate cocălărească, analfabetă, țărănească și prostească am decis să mă mut din Mehedinți. Acest cur veritabil de Oltenie care se mândrește cu Dăncilă și cu alte personaje sinistre cărora județele civilizate le-au dat demult cu Flit, nu se va schimba niciodată.

Aici, prostia e la ea acasă, motiv pentru care Sălbaticul de Severin zburdă liber printre blocuri, cu BMW ca orice al cocalar veritabil, lovind prin parcări tot ce prinde.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.