Home Realitate Howl of a Dog – asta înseamnă de fapt YouTube

Howl of a Dog – asta înseamnă de fapt YouTube

1526

Sunt consumator de YouTube ca mulți dintre voi. Ideea e că în ultimii ani cu greu am mai observat vreun canal care să aducă ceva pozitiv societății. Toată lumea o dă pe Entertainment, pentru vizualizări, pentru bani și cam uită faptul că trebuie să fie și utili.

Youtube-ul o să înlocuiască probabil televizorul în viitorul apropiat și chiar dacă aici ai opțiunea să alegi la ce vrei să te uiți mult mai detaliat, cu greu reușești să mai găsești utilitate în Youtube. Ea există, dar e greu de identificat întrucât nu-i promovată.

Hawl Of A Dog – este un canal de YouTube așa cum îmi doresc eu. Frumos, util, capabil să inspire în stânga și în dreapta. Oamenii sunt români, aducă câini vagabonzi de pe stradă, îi curăță, îi tratează, fac povești despre ei pe YouTube apoi îi dau spre adopție cui îi doresc. Da, asta înseamnă utilitate. Se folosesc de YouTube pentru a face rost de oameni care să adopte aceste suflete nevinovate. Felicitări celor din spatele canalului și vă recomand să vă abonați la el.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.