Home Diverse Imbracamintea la mana a doua, stocul magazinelor care stiu sa faca profit...

Imbracamintea la mana a doua, stocul magazinelor care stiu sa faca profit din moda

1204
Imbracamintea la mana a doua,

Pe principiul nimic nu se pierde, totul se transforma, magazinele de tip second hand au stiut cum sa scoata profit din articole vestimentare desi nu mai sunt haine noi. Moda aceasta a aparut desigur peste hotare. Marile lanturi de magazine de moda care nu isi vindeau tot stocul de haine preferau sa scada pretul cat de mult, doar sa vanda acele articole.

In timp, pentru ca productia era mare si deci veneau alte si alte tendinte, iar publicul schimba garderoba destul de des, a inceput sa fie semnalat faptul ca hainele sunt prea putin purtate si totusi nu mai sunt dorite. Din ratiuni practice au aparut si magazinele ce comercializeaza haine la mana a doua.

Top Textil, furnizor de imbracaminte second hand

Desigur ca sunt numerosi furnizori la ora actuala, ce vand haine si accesorii, imbracaminte si incaltaminte second hand. Ideea pare una destul de convenabila caci inseamna preluarea acestor articole din afara tarii si vanzarea ulterioara, la kilogram. Toata lumea stie despre aceasta practica. Doar ca, in timp, au aparut si aici pretentii.

Top Textil, cu pagina de prezentare imbracamintesh.ro, nu este un simplu furnizor. Practica acestui brand este alta. Hainele sunt de provenienta Germania, din zone cu un  nivel de trai ridicat, deci din start este asigurata calitatea marfii. In plus, hainele trec prin etape de sortare, nu au defecte si asta pentru ca sunt deci verificate. Oferta de la Top Textil inseamna imbracaminte, incaltaminte second hand furnizata celor care detin magazine de tip second hand.

Un mare avantaj aici este ca vorbim despre un furnizor direct, deci nu mai apar intermedieri care sa ii coste pe cei interesati si alte sume de bani. Preturile sunt avantajoase si in plus, la cantitati foarte mari transportul este asigurat. Mai mult decat atat, scuteste de drumuri lungi si de transport de marfa extern. Top Textil detine depozit in tara, dar furnizeaza pe comanda oriunde. Asadar comanda online poate fi maniera mai facila pentru a asigura stocul de marfa.

Daca un magazin de tip second hand are un astfel de furnizor, o colaborare cu Top Textil, atunci clar sunt si sanse de profit. Asta pentru ca este asigurata calitate chiar de la sursa.

Second hand nu inseamna calitate precara

Din nou dintr-o nevoie, oamenii si-au dat seama ca o haina sau o pereche de incaltaminte poate fi purtata mai mult timp. Asadar cu un cost mai mic isi pot asigura garderoba de sezon spre exemplu. Magazinele de tip second hand si-au castigat reputatia mai mult din acest punct de vedere, fiind o alternativa mai ieftina pentru toate tipurile de imbracaminte necesara, atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii.

Second hand sau la mana a doua nu trebuie sa insemne insa un compromis. Mai ales pentru cei cu o stare financiara buna, cu un nivel de trai ridicat, hainele o data purtate sunt schimbate in cel mai scurt timp. De aceea, Top Textil isi asigura marfa si din astfel de zone, pe care de altfel o importa  direct de la sursa.

Afla mai multe despre asta din cadrul paginii imbracamintesh.ro.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.