Nimic nu e mai enervant decât pațachina care se hlizește și râde ca proasta din orice. Și mai enervant e să vezi că au fel de fel de mașini care mai de care mai scumpe, făcute cu videochat sau luate din panii părinților „cinstiți”. Noi muncim o viață întreagă, știm să facem multe meserii și nu ne permitem așa ceva, și pițipoancele astea care se hlizesc și râd ca proastele la polițiști, ne demonstrează că suntem nimeni în drum în țara asta.

Cred că dacă aș putea aș lua o pastilă să devin ultimul dobitoc, cu siguranță aș duce-o mai bine, mi-ar fi mai bine, aș avea și bani, și femei, și case cu 7 etaje, de toate. Că doar în România asta e regula, proștii au de toate și cei cu minte sunt niște căcați ai societății. Mor săraci pentru că nu au nicio șansă să-și pună în valoare inteligența în România.

Nimeni nu dorește inteligență aici, ci prostie. Cu cât ești mai prost cu atât ești mai bun de pus în funcții înalte, chiar Prim Ministru după cum am văzut. Pațachinele astea, pițipoancele au devenit o normalitate și e ridicol de trist faptul că țara asta ajuns să pună valoare pe cocălăreală, pe prostie, pe incultură.

Noi, cei care am luat măcar o diplomă de bac începem să ne simțim ultimii fraieri, o minoritate în fața proștilor. Asta e România, o țară de căcat din care cei inteligenți caută să fugă, nu e de ajuns că le este aproape imposibil să se integreze și să-și pună în valoare mintea, mai sunt și ridiculizați de fel de fel de cocalari, țigani sau pițipoance de bani gata, cu mașinile lor de zeci de mii de euro și case și de toate.

Într-o țară normală, o astfel de parașută ieșea la pensie din spălat de veceuri, dintr-o muncă direct proporțională cu „inteligența” ei de pațachină hlizitoare. În România, țară de căcat, a ajuns regină cu obiecte de lux.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.