Home Realitate Hoția cu asfaltul

Hoția cu asfaltul

1573

Băieții ăștia deștepți de la guvernare au zis „Noi nu mai vrem fonduri UE pentru asfaltări că nu putem să furăm”. Și s-a găsit soluția. S-a conceput acest PNDL cu bani de la stat, prin care cică se alocă fonduri pentru asfaltare. Problemele sunt cele pe care le știm dintotdeauna: se fură atât de mult la material încât drumurile deși sunt asfaltate de maxim 2-3 ani, arată ca după război. Aici sunt banii mei, aici sunt banii tuturor românilor cinstiți care aleg să plătească taxe la stat. Și culmea, oamenii tot cu hoții ăștia votează în continuare. Parcă a devenit o onoare să fii furat în țara asta, mi se pare incredibil.

Păi de-asta nici nu fac ăștia autostrăzi, că dacă ar fura acolo cum fură de la drumurile astea județene și comunale cred că am intra în istorie cu autostrăzi care sunt distruse complet după 2-3 ani, când în străinătate sunt garantate câte 15-20 de ani, poate și mai bine. Nemții abia acum s-au apucat să refacă covoarele asfaltice pe autostrăzile date-n folosință în anii 80, ca să vă faceți o idee despre cum ar trebui să fie lucrurile.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.