Pentru a putea fi încadrat drept fotograf nuntă București profesionist, un astfel de personaj trebuie să îndeplinească 5 criterii destul de logice, destul de simplu de înțeles, pe care le vom lista și le vom discuta în cele ce urmează. Această caracterizare va ajuta pe cei care urmează să facă nunta în capitală în alegerea unui profesionist în ideea în care există și foarte mulți amatori care doar se dau profesioniști.

Care sunt caracteristicile de bază ale unui fotograf nuntă București profesionist?

  1. Un fotograf nuntă București profesionist are experiență vastă. Discutăm aici despre cel puțin 10 ani în care omul a învățat nu doar să facă fotografii, dar a învățat și să lucreze cu oamenii, cu clienții, astfel încât rezultatul final să fie unul cât mai aproape de gusturile acestora.
  2. Un fotograf nuntă București profesionist are portofoliu online. Trăim în secolul vitezei și e nevoie de online chiar și pentru fotografii profesioniști. Cei amatori nu vor investi în așa ceva pentru că pentru ei, fotografia de nuntă este o ciubucăreală, nicidecum o activitate din care să trăiască. Un fotograf nuntă București profesionist va investi într-un portofoliu online.
  3. Un fotograf nuntă București profesionist poate capta emoția. Este foarte important acest aspect în special dacă ești genul de client care dorește ca prin intermediul fotografiilor, peste ani și ani, să retrăiască nunta. Nu oricine poate să surprindă și să capteze această emoție, doar un fotograf nuntă București care are foarte multă experiență în spate reușește „să simtă” momentul, clipa.
  4. Un fotograf nuntă București profesionist nu are prețuri mici. Prețurile mici reprezintă motivul principal pentru care piața fotografiei de nuntă din capitală s-a cam stricat în ultimii ani. Amatorii vin pe piață cu prețuri foarte mici și reușesc cumva, nu pot să-mi imaginez cum, să convingă oamenii că ei pot să ofere calitate la prețuri mici. MARE ATENȚIE! Nicăieri în lume nu există acest concept „calitate la bani puțini”. Peste tot, calitatea costă.
  5. Un fotograf nuntă București profesionist are aparatură serioasă. Aparatele foto de top costă destul de mult iar amatorii nu prea doresc să facă asemenea investiții. Ei prind „lucrări” ocazionale și nu și-ar scoate niciodată banii. Mai ales dacă socotim banii pe care lucrează. Investiția în aparatură serioasă o va face DOAR omul, doar fotograful care trăiește din așa ceva.

La cine apelăm pentru servicii foto nuntă București, profesionale?

Gabriel Rusu este una dintre variante. Omul se încadrează in toate cele 5 cerințe de mai sus și are un portofoliu mai mult decât interesant, disponibil atât pe filmarefotografii.ro/fotografii-nunta, cât și pe site-ul său personal gr-fotografie.ro. E important să realizăm faptul că fotografiile de la nuntă sunt de departe cele mai importante amintiri care ne rămân de la acest eveniment unic și este foarte indicat să apelăm la un fotograf nuntă București cu adevărat profesionist dacă dorim calitate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.