Home Diverse O locatie bine aleasa, un pas mare catre o nunta perfecta!

O locatie bine aleasa, un pas mare catre o nunta perfecta!

1504
nunta perfecta

Nunta se numara printre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Prin urmare, pentru organizarea unei petreceri de neuitat, este nevoie de o mare implicare si, in general, de foarte mult timp.

Alegerea locatiei unde va avea loc petrecerea de nunta este punctul de plecare in organizarea evenimentului. Pentru a ramane doar cu amintiri frumoase, totul trebuie planificat pana la cele mai mici detalii. Totul, inclusiv aspectul, atmosfera si tonul depinde de salonul de evenimente ales.

Se recomanda sa nu amanati sau neglijati rezervarea salii de nunta, deoarece va puteti trezi in situatia in care locul visurilor voastre este ocupat in data respectiva. Ar fi indicat ca inainte cu minim 12 luni de  la data nuntii rezervarea sa fie confirmata.

(Salonul Style, American Ballroom Militari)

Odata ce ati gasit salonul de evenimente dorit, orice alte alegeri cu privire la organizarea petrecerii ar trebui sa vina de la sine, cum ar fi decorurile, aranjamentele florale sau, dupa caz, tematica si atmosfera.

Locatia perfecta de nunta nu inseamna doar estetica, ci si servicii menite sa asigure confortul si siguranta invitatilor

O greseala destul de comuna pe care o fac majoritatea cuplurilor este sa aleaga un salon de nunta doar pe baza esteticii locatiei, fara a lua in considerare si aspectele practice, cum ar fi: prezenta sistemelor de incalzire/racire a aerului, prezenta unui coordonator de evenimente, posibilitatea personalizarii meniului, personalul pus la dispozitie, aspecte cu privire la decorarea si amenajarea locatiei, asigurarea pazei si protectiei la petrecere, etc.

Astfel, cuplurile trebuie sa tina cont de faptul ca selectia salonului de evenimente inseamna mai mult decat obtinerea unei locatii de vis, implica si satisfacerea tuturor nevoilor de nunta ale cuplului.

Invitati fericiti = nunta perfecta!

Nuntile sunt evenimente pline de bucurie si, in cazul in care invitatii nu vor fi fericiti, acest lucru poate avea un impact negativ asupra intregului evenimentului.

Atunci cand vorbim de o petrecere de nunta, satisfactia si buna dispozitie a invitatilor este foarte importanta. Asigurati-va ca toti invitatii sosesc si pleaca fericiti.

Facilitatile salonului de nunti si flexibilitatea personalului de servire contribuie la bucuria si incantarea tuturor celor prezenti si la reusita generala a petrecerii.

Multe saloane specializate de nunta ofera pachete care includ servicii de catering, decoratori, precum si alte servicii specifice unor astfel de evenimente. Disponibilitatea acestor servicii va poate simplifica planificarea si va poate ajuta sa va concentrati pe celelalte aspecte ale nuntii.

Personalul este la fel de important ca locatia!

Un alt aspect al planificarii nuntii, care este adesea trecut cu vederea, este atitudinea personalului de la nunta. Acest lucru este foarte important si este capabil sa strice sau sa contribuie la succesul evenimentului. Personalul de nunta care este instruit in mod corespunzator va oferi servicii excelente si ospitalitate perfecta, facand oaspetii sa se simta ca acasa.

O locatie eleganta de nunta aduce o imensa contributie la o ceremonie de nunta reusita. De asemenea, ofera amintiri de durata pentru mireasa si mire. Aceasta lucru subliniaza importanta selectarii locatiei cu grija.

Cauti salon de evenimente in Bucuresti?

Exista multe sali de nunti in Bucuresti sau restaurante care organizeaza si nunti. Noi va recomandam alegerea nr. 1 in materie de evenimente de nunta/botez din Bucuresti/Ilfov: saloanele American Ballroom si Best Ballroom.

Pentru 2020 va mai sunt date libere in locatiile American Ballroom din Militari si Pipera. Cere o oferta chiar acum!

(Saloanele Royal si Glamour, American Ballroom Pipera)

Alege American Ballroom si Best Ballroom pentru a beneficia de o serie variata de facilitati:

  • Sali de tip open space, fara stalpi interiori de sustinere, așa ca poti aranja invitatii exact cum vrei tu.
  • Camera miresei.
  • Lobby dotat cu lounge.
  • Loc de joaca pentru copii.
  • Meniurile diversificate, întotdeauna proaspete, concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie.
  • Aranjamente Sala– fete de masa si servete brocart; Aranjamente Florale– modele la alegere pentru mesele invitatilor si masa de prezidiu.
  • Casuta de Dar.
  • Amenajarea Zonei de Exterior cu Mese Cocktail.
  • Parcare Gratuita si Pazita.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.