Home Diverse Insecticid sistemic pentru culturi sanatoase

Insecticid sistemic pentru culturi sanatoase

1185
Insecticid

Pentru a creste cat mai frumoasa si sanatoasa, fiecare cultura necesita ajutor din partea agricultorilor. Exista riscul sa fie afectate de daunatori, de insecte, de boli diverse. Aplicarea insecticidului sistemic dupa recomandarea producatorilor constituie o solutie pentru a preveni si impiedica insectele si actiunea nociva a acestora asupra culturilor.

Indiferent ca este vorba despre legume sau flori, de exemplu, un insecticid sistemic de efect este Mospilan. Este recomandat pentru combaterea unei varietati de insecte specifice unor culturi diverse. Avantajul unui astfel de produs se refera la actiunea eficienta pe care o prezinta in lupta cu insectele in toate stadiile, combatandu-le cu succes – fie ou, in stadiu de larva sau deja adult.

Insecticid sistemic eficient de la Nuoricum.ro

In intampinarea celor care doresc o solutie eficienta privind combaterea insectelor, respectiv un insecticid sistemic ca Mospilan vine Nuoricum.ro. Gasesti pe site-ul lor produsul alaturi de specificatii privind continutul si scopul in care il poti utiliza.

Regasesti de altfel si mai jos cateva aspecte cu privire la produsul Mospilan, caracteristici ale acestuia care te pot ajuta sa te decizi vizavi de cat este de potrivit in functie de necesitatile culturii tale.

In primul rand, vei asigura o actiune rapida asupra insectelor daunatoare, prin soc. Sistemul nervos al insectelor este afectat, apar convulsiile si paralizia, urmate de moartea lor.

Nu exista riscul de a nu prezenta eficienta sau de a-si schimba proprietatile, intreucat indiferent de temperaturile externe, raman aceleasi. Actioneaza pana la 3 saptamani sau mai mult asupra insectelor de pe suprafetele culturilor vizate.

Oricare ar fi stadiul de dezvoltare al insectelor, insecticidul ataca sistemul lor nervos.

Specialistii Nuoricum.ro recomanda Mospilan insecticid pentru diverse suprafete. In doza corespunzatoare, substanta combate daunatori dintre cei intalniti in legumicultura, viticultura, pomicultura, dar si sivicultura.

Aplicarea poate fi realizata in doua modalitati – fie ca tratament pentru seminte, fie de tip foliar. In functie de cultura pe care se aplica, perioada de pauza poate fi si doar de o zi dupa efectuarea tratamentului si pana la recoltare.

Iata cateva recomandari de aplicare a produsului in functie de fiecare cultura:

In culturile de cartofi, se aplica o doza de 0,06 kg/ha pentru a elimina gandacul de Colorado. Este vorba apoi de un numar de 7 zile pana la recoltare.

Aceeasi cantitate se aplica si in cazul cartofilor de samanata, pentru a combate atat gandacul de Colorado, cat si afidele.

In cazul tomatelor, este recomandata o cantitate de 0.04 kg/ha in cazul tripsului californian si 0,025 kg/ha pentru combaterea unor organisme precum musculita alba de sera si omida fructelor.

In cadrul site-ului nuoricum.ro gasesti informatii mai detaliate legate de aplicarea solutiei pentru culturile de castraveti – cand este vorba despre organisme ca tripsul californian sau paduchele castravetilor, pentru cele de ardei gras, varza, cu recomandari privind zilele pana la recoltare, cantitatea optima si daunatorii ce ii combate.

Acceseaza site-ul pentru a comanda atat produsul mentionat, cat si altele reprezentand insecticide, dar si erbicide diverse, insotite de garantia calitatii. Top of Form

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.