Home Realitate Cum scăpăm de mirosul de animale?

Cum scăpăm de mirosul de animale?

986
mirosul de animale

Tuturor ne plac animalele de companie dar din păcate, această dragoste pentru chestii pufoase și simpatice are și dezavantaje. Animalele de companie, fie că discutăm despre câini sau pisici, încep să pută după o perioadă de timp, și deși le facem baie, deși ele revin la normal, casa noastră pute în continuare a animal nespălat. În plus, ele mai vomită prin casă, își mai fac nevoile pe covor, etc. Haideți să vedem câteva metode prin intermediul cărora putem scăpa de aceste mirosuri neplăcute.

Voma de pisică – pisicile au prostul obicei să aducă în casă toate mortăciunile, să le mănânce apoi să le vomite prin casă. În primul rând, trebuie să știi că voma de pisică pătează așa că ai face bine să o cureți de îndată ce o zărești. Curăță cu un șervețel și o lingură sau un cuțit. Încearcă pe cât posibil să nu îndeși voma în covor. Pune apă peste pată și curăță cu un șervețel uscat. Poți să folosești și o soluție de curățat pe bază de enzime pentru a scăpa de proteinele care pot cauza pagube permanente.

Pișatul de câine – aspiratorul cu aburi este foarte bun pentru a scăpa de pișatul de câine care a apucat să se și usuce. După acest tratament, ar fi bine să folosiți un odorizant pentru a neutraliza mirosurile neplăcute în cazul în care aceasta rămân. Pișatul de câine umed poate fi scos mult mai simplu. Se pune un șervețel de hârtie peste el și se apasă pentru a se îmbiba. Se repetă procesul până când pe șervețel nu se mai îmbibă nimic. După, spălați cu apă și cam atât, nu e nevoie de mai mult.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.