Home Realitate Cum desfundăm closetul fără ustensile speciale?

Cum desfundăm closetul fără ustensile speciale?

1109
desfundăm closetul

Nimic nu e mai nasol decât atunci când se înfundă țucalul. Se întâmplă de obicei conform legilor lui Murphy, în momentul în care nu găsești instalator și nici nu ai la îndemână vreo unealtă de care să te poți ajuta. Dacă ți se întâmplă chiar acum să treci printr-o asemenea situație, nu te speria, vei vedea în cele ce urmează cum poți să desfunzi situația, cum poți să desfunzi veceul cu ce ai prin gospodărie la îndemână.

Cum desfundăm closetul fără ustensile speciale?

  1. Detergentul de vase lichid – în momentul în care ai observat că s-a înfundat buda, aleargă la bucătărie și ia detergentul lichid de vase. Toarnă fără milă în closet, sunt șanse mari ca acest detergent să lubrifieze conducta și să se desfunde.
  2. Combinația fatală – ca alternativă la săpunul lichid de vase – o ceașcă de praf de copt + două cești de oțet. Toarnă-le în veceu și lasă să acționeze jumătate de oră. Dacă nu se vede nicio mișcare, toarnă un pic de apă caldă.
  3. Adaugă apă caldă – dacă nu merge cu săpunul lichid de vase, încearcă să torni o găleată cu apă caldă în closet. Mare atenție, să nu pui apă clocotită întrucât e posibil ca porțelanul din care este conceputa buda să crape pur și simplu de la temperatură.
  4. Fă un șarpe din umerașe – poate ai umerașe pentru haine din sârmă, nu din acelea vechi din lemn sau plastic. Dacă closetul s-a înfundat din cauza șervețelelor umede sau chestii de genul vei putea să-l desfunzi așa fără probleme.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.