Băi fraților, vorbeam noi mai demult cum că s-a umplut Youtube de păcănele. Nu-i problemă. Să pună care e jucător. Problema e că s-a umplut și de fel de fel de pârliți care joacă de pe conturi DEMO și, evident, nu specifică acest lucru. Din contră, vorbesc în clipuri ca și cum ei ar juca pe bani reali, ca și cum ar băga banii lor acolo.

Am pus mai jos un astfel de exemplu. Evident, cei care fac asemenea clipuri, false, nu au un nivel de inteligență prea ridicat și nu realizează că noi, cei care urmărim cliprurile ne putem da seama foarte simplu care-i treaba acolo. Mai ales dacă mai suntem și jucători. Incredibil fraților cum trag unii la bani ca musca la rahat. Cum au simțit că se pot face bani cu conturile astea de AdSense, cum gata, mari jucători de păcănele ce-s ei.

Nici păcănelele nu mai sunt ce-au fost. Cândva, care era jucător adevărat băga bani grei și nu se mai lăuda nicăieri. Azi, fel de fel de măscărici se laudă că joacă și că fac și că dreg iar în realitate ei nu au două de cinci în buzunar. Cred că țara asta se duce de râpă cât de curând cu atâția oameni care nu știu să facă nimic util societății în afară de țeapă și păcăleală. Că până la urmă păcăleală este și faptul că te filmezi că joci la păcănele lăudându-te că sunt bani reali, dar în realitate vede toată lumea că e un cont demo.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.