Am găsit piesa asta veche pe internet. Am ascultat-o și mi-am dat seama că face parte din strategia de îndobitocire a populației. Dacă ascultăm cu atenție piesa o să vedem câtă cocălăreală se propovăduiește în cadrul acestei manele. E cu bani de aruncat, cu valoare, cu dușmani, cu campioni și fraieri și așa mai departe.

Ei bine, multă lume a crescut cu piesa asta și cum muzica e ceva foarte apropiat de sufletul omului, a contribuit serios la creșterea gradului de cocălăreală din societate.

Astăzi auzi manele de-astea idioate peste tot, mai ales pe la periferiile orașului unde locuiesc de obicei săracii cu bășini în cap. N-au avut bani să-și cumpere în oraș așa că s-au dus la periferie, unde au instalat obiceiurile cu care au venit evident de la țară din vârf de munte. am spus de multe ori că nu cred că a existat o influență mai negativă pentru dezvoltarea românilor decât manelele astea cântate în majoritatea cazurilor de țigani analfabeți. ei nu știu să scrie și să citească dar cântă manele, muzică pentru proști.

Da chiar e muzică pentru proști fraților, adică ce fel de intelect trebuie să ai tu ca să asculți muzică de-asta și nu oricum, ci cu boxele la maxim pe la mașină sau pe la casă? De-asta mi-au plăcut mai mult anii 90 decât mizeria de vreme pe care o trăim acum, când cocalarii au ajuns să conducă țara, să se îmbogățească din furturi și nemuncă, și să ne umilească pe noi cei cu carte, considerându-ne „dușmanii” lor. am luat de la țigani mentalitatea asta idioată conform căreia, cine are bani mai mulți e cel mai tare. Fala țigănească a acaparat România din păcate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.