Zilele trecute am fost prin oraș să caut niște adăpătoare pentru păsările de la țară. am pe-acolo vreo câteva zeci de găini (stați chill că nu mi-am făcut fermă, este doar un experiment) și cum nu locuiește nimeni, e nevoie de niște sisteme mai moderne care să aibă grijă de animale. Nu vreau să-mi moară găinile de sete sau să mă trezesc că nu mai cresc din pricina deshidratării. Astfel, am purces spre oraș să cumpăr adăpători.

Ce sunt adăpătorile? Păi sunt niște sisteme simple dar inteligent gândite, care permit accesul la apă proaspătă păsărilor din ogradă. Am să pun o imagine mai jos ca să vă faceți o idee ceva mai clară. Practic păsările vin, beau apă și pe măsură ce consumă, adpăptoarea mai eliberează apă. Nu e ca un castron cu apă lăsat într-un colț. Problema e că în oraș nu am prea găsit nimic interesant. Erau fel de fel de chinezării ieftine, dar nimic de calitate. O dată la 2 zile ajung pe la păsări dar ce-am găsit în oraș, era de dimensiuni mici și foarte slab construite, plasticul era de foarte proastă calitate. Atât timp cât îmi doresc niște păsări sănătoase, cu carne de calitate pe ele, evident că am de gând să fac rabat pentru adăpători. Singura variantă pe care am luat-o apoi în calcul a fost online-ul.

De unde putem cumpăra adăpătoare pentru păsări de calitate?

După cum știm, în ultimii ani internetul a devenit un suport foarte bun pentru comerț, așa că au început să apară foarte multe magazine online care să aducă în prim plan și calitatea. Dacă în orașele mici de provincie nu se aduc adăpători de calitate întrucât oamenii caută soluții cât mai ieftine, iată că online se schimbă povestea. Există magazine online precum superfarmland.ro de unde am cumpărat adăpători păsări de foarte bună calitate, culmea, la prețuri nu cu mult mai mari față de magazinele din oraș care vindeau lucruri de slabă calitate. chiar dacă a comanda online înseamnă o întârziere de câteva zile, din pricina livrării prin curier, per total e mult mai ok. Cei care doresc lucruri de calitate au ocazia să le cumpere deși în locația în care se află, magazinele nu aduc nimic de calitate.

Cred că toată lumea ar trebui să aibă acest tip de mentalitate, spre calitate, este singurul mod care poate asigura evoluția. Rămâne la alegerea voastră dacă doriți și simțiți nevoia unui lucru de calitate, fie el și o simplă adăpătoare pentru păsări. Eu unul întotdeauna mi-am dorit să mă bucur de un pui la rotisor de calitate, fără chimicale, iar pentru a mă bucura de această calitate am înțeles că trebuie să am grijă de standardul de calitate după care voi crește aceste păsări.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.