Da, după ce s-a întâlnit cu Dragnea, a făcut ce-a mai făcut prin România și a plecat. Cei de la Recorder l-au filmat prin SUA, prin New York, nu ne-a spus nici cum a ajuns acolo, nici ce muncește, dar ne-a spus că acasă nu are de gând să se mai întoarcă, doar în vizită poate.

Sincer, nu știu dacă aceasta este soluția pentru ceea ce se întâmplă pentru că dacă toată lumea pornește pe acest principiu, își face bagajele și pleacă, cine mai rămâne în țară?

Cred că mai bună ar fi lupta pentru schimbarea clasei politice, dacă este posibil așa ceva. Și eu unul cred că este din moment ce în România încă mai este liber votul. O dată la câțiva ani, fiecare cetățen prinde putere și votează cine are să-i conducă destinul. Dacă vom reuși să NU mai punem ștampila pe aceiași neispărviți care de 30 de ani au grijă doar de buzunarele proprii, nicidecum de buzunarele celor care i-au trimis în funcții înalte, eu unul cred că ceva se va schimba în bine.

Evident, nu va fi o schimbare la 180 de grade peste noapte, corupția și hoția nu poate fi stârpită așa, din primii ani de normalitate dar măcar vom putea spera și noi la o țară ca afară în adevăratul sens al cuvântului. Sincer, aș vrea ca „omul cu naveta” să fie ultimul care mai părăsește țara. Restul, să stea măcar să voteze în consecință cu nivelul de trai pe care-l au și de care sunt total nemulțumiți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.