Home Realitate Despre munca în străinătate și țeapă

Despre munca în străinătate și țeapă

1142

Mihăilă Ștefan a făcut un vlog foarte bun în urmă cu câteva zile despre cum a cam luat el țeapă cu munca prin Germania.

Da, a plecat prin agenție, cu contract și toate cele, dar din păcate a nimerit în cu totul altă parte față de ce scria în contract. În loc să meargă la pomișori a ajuns la trandafiri. Imaginați-vă voi cam ce muncă e aia să culegi trandafiri cu spini.

Când s-a întors omul în țară, agenția care l-a trimis acolo a recunoscut că i-a mințit pe oameni din cauza faptului că nimeni nu ar fi acceptat să muncească la trandafiri pe 6.5 euro/oră net. Adică WTF? De ce mai sunt oamenii ăia cu agenția încă în libertate din moment ce promovează păcăleala și sclavia modernă?

Din păcate acesta este adevărul din spatele anunțurilor de recrutare, adevărul din spatele unor (nu toate) agenții de recrutare din România. Am mai spus de multe ori faptul că cel mai mare dușman al românului este românul. Noi în loc să ne avem ca frații încercăm să ne tragem preșul de sub picioare unii altora în fuga disperată după bani.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.