Prin străinătate, cei care joacă la „păcănele” chiar joacă și chiar câștigă. Nu ca la noi, unde se bagă screen record pe cont demo și proștii se uită cum câștigă X și Y zeci de mii de lei în doar câteva minute. Și asta zilnic.

Am pus mai jos un clip cu cele mai mari câștiguri de la păcănele din mediul online, multe sunt luate de pe streamuri Twitch, așa că se știe foarte clar cine este cel care are și dacă sunt bani reali în joc sau nu. Străinii nu prea au obiceiul să se măscărească cu găinării de genul cont demo ca românii pentru că au altă mentalitate.

Unii joacă pe 50 de euro mâna în clipurile de mai jos așa că nu se compară cu ce se întâmplă prin YouTube-ul nostru, unde fel de fel de fomiști încearcă marea cu degetul în speranța că vor ciupi cu Adsense ceva de la atâtea vizualizări ale fraierilor, ale leneșilor, care visează la teancurile de bani fictivi câștigați în aceste clipuri.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.