Am dat peste clipul de mai jos pe youtube și pot spune că de atunci, l-am mai văzut de vreo 3 ori. E prea tare. Să vezi cum conduce un pilot de raliu în Dirt 3 (joc PC cu raliuri) e ireal. Parcă ai fi acolo, în mașina lui cea reală. Se vede experiența, se vede modul în care abordează virajele, cum anticipează, se vede că știe să țină volanul în mână și așa mai departe. Doar este Will Orders, campion național la juniori în Australia la raliuri.

Cursa pe care tânărul o face este spectaculoasă, cel puțin eu am stat cu sufletul la gură de la cap la coadă, mai ceva ca-n filmele cu Van Damme. E chiar palpitant să vezi pe cineva care chiar știe ce face atunci când i se pune un volan în mână și este trimis să concureze. Vă pun clipul mai jos și sunt curios ce părere aveți despre el, despre cursa în sine. Mie unul mi se pare desprinsă oarecum dintr-un film de acțiune în care toate scenele trebuie să iasă perfecte.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.