SHARE

Am spus de multe ori că aș vrea să văd pe cineva la X Factor sau The Voice că vine și cântă o piesă Eurodance, o piesă specifică anilor 90, o piesă care la vremea ei a întors discotecile cu fundul în sus.

Iată că „minunea” s-a întâmplat. Livin’ Joy a venit la BGT anul acesta și a reușit să dea naștere unui moment de senzație, a reușit să facă pe toată lumea să se simtă bine, să danseze. Eu unul când am auzit interpretarea piesei „Dreamer”, piesă care făcea furori în anii 90 (a fost lansată în 1995), m-am simțit senzațional și am să urmăresc în de-aproape evoluția acestei cântărețe care deși acum are 50 de ani, a reușit să creeze un moment unic în cadrul uneia dintre cele mai puternice competiții muzicale din lume la ora actuală.

Sunt curios ce reacție veți avea voi la o asemenea piesă dacă sunteți mari amatori de Eurodance. Vedeți reacția lui Williams din juriul X Factor. Omul și-a adus aminte de tinerețile lui și de faptul că începutul carierei sale a fost dominată de această piesă.

Așa era atunci, Livin Joy era pe toate posturile radio, era peste tot la TV, era prin discoteci, etc. Lăsați-mi scris în comentarii ce senzație vă transmite această piesă. Dacă vă face să vă amintiți de tinerețe sau de anumite evenimente care v-au parcat pe aceste ritmuri. Am să pun mai jos și piesa originală care a apărut în 1995 ca să faceți o comparație.

Articole Recomandate

Alex C face o treabă excelentă cu Berlin Orchestra Celebrul DJ care a înnebunit lumea în urmă cu ceva ani prin intermediul hiturilor de genul „Sweetes Ass In The World” sau „Doktorspiele” s-a apucat de făcut muzică mult mai serioasă. În colaborare cu ...
Cool Coolio Cine nu știe piesa Gangsta's Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre...
MGK vs Eminem Haideți fraților că s-a găsit un aurolac să se ia de marele Eminem. Bine, nu-i nimic deosebit, se poartă peste tot în lume, chiar și în România. Cu cât ești mai arogant și ai părerea că ești cineva, c...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.